Κηδεύτηκε η Λαγκάρντ... με τηλεοπτικές φαμφάρες!!!


Μέχρι και το παρδαλό κατσίκι γέλασε στην κηδεία της «Λίστας Λαγκάρντ», βλέποντας το Βενιζέλο να έχει το ρόλο του νεκροθάφτη και τους υπόλοιπους να μεταφέρουν στους ώμους το φέρετρο στικάκι με τα ονόματα...


και τα στοιχεία, όλων εκείνων που φέσωσαν την Ελλάδα για μια ζωή!


Και σα να μην έφτανε αυτό, η κυβέρνηση για να ευχαριστήσει τα κανάλια για το ρόλο που έπαιξαν σε όλο αυτό το παραμύθι, χάρισε στους καναλάρχες τις άδειες για να μπουν δυναμικά στην ψηφιακή εποχή...

Και ενώ η χώρα βαδίζει προς την πρόοδο και κατεβάζει νέες εφαρμογές στη κρατική μηχανή της, ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ότι ο Δένδιας διακατέχεται από το σύνδρομο της κλειδαρότρυπας και του σπασμένου τηλεφώνου, με αποτέλεσμα να δηλώνει και αυτός ότι έχει τη ίδια συμπτώματα με τη Βίκυ και πρέπει να πάει επειγόντως στο Δαφνί!

Στο κρανίο τα έχει πάρει ο Πρετεντέρης με το Χατζηνικολάου, για το γκολ οφσάιντ που του έβαλε τη Δευτέρα με το Στουρνάρα και όπως δηλώνει στον κύκλο του, στην επόμενη εκπομπή θα τον τσακίσει με καλεσμένο «σφαλιαροεισπράχτορα»!!!

Ρε παιδιά, τι έγινε στις Οινούσσες;  Έβγαλε λέει ο Δήμαρχος φιρμάνι που ζητούσε από τους κατοίκους να πλυθούν, να ξυριστούν και να ντυθούν, να πλύνουν τους δρόμους, να γυαλίσουν τ’ αυτοκίνητα, να κρύψουν τα ζώα, να βγάλουν τα παιδιά στους δρόμους για παίξουν κιπανό, οι γυναίκες ν΄ασπρίσουν τις αυλές, γιατί θα έκαναν εκεί απόβαση Γερμανοί τουρίστες; Ναι! 

Ε, πάλι καλά που δεν τους είπε να τους κάτσουν κιόλας... για να δηλώσουν την πλήρη υποταγή τους!!!


Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35