Εσώρουχο, μια άγνωστη λέξη στο σεξ…


Η ξαφνική ανακοίνωση του Λουκά το επόμενο πρωινό, ότι το βράδυ η παρέα μας θα μεγαλώσει, στην αρχή με θορύβησε καθώς πίστεψα ότι θα χάσω την επικοινωνία με το Dr., για να έρθει ο ίδιος στη συνέχεια να με καθησυχάσει με τα λόγια του...



«Δωρόθεε σήμερα το βράδυ θα σου δοθεί η ευκαιρία να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη για την απιστία, για τη συλλογή των ενσήμων και την κάρτα εισόδου στο clubKERATO».

Αρκέστηκα στο να συμφωνήσω βουβά μαζί του και να περιμένω υπομονετικά μέχρι το βράδυ για να γνωρίσω τους καλεσμένους τους.

Η Βαλίνα στη ροή της ημέρας με πληροφόρησε ότι αυτές οι αφίξεις είναι το αγαπημένο σπορ του Λουκά, αφού μέσα από αυτές γυρίζει το χρόνο πίσω, παίρνει δύναμη από πρόσωπα και καταστάσεις και έχοντας φορτώσει τις «βιολογικές» του μπαταρίες ατενίζει το μέλλον με ικανοποίηση.

Με ενημέρωσε ακόμα ότι όλοι οι καλεσμένοι του Λουκά έχουν μια διαφορετική φιλοσοφία για τη ζωή, τις σχέσεις και τον έρωτα, καθώς όλοι είναι θύματα της απιστίας και της ταπείνωσης.

Δεν διστάζουν να κάνουν πράξη ό,τι τους προκαλεί ηδονή καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που μια αφήγηση μετατρέπεται σε σεξουαλικό προκαταρκτικό στοιχείο.

«Ο Λουκάς έχει τον τρόπο να σε κάνει να αισθάνεσαι υπερήφανος για τον εαυτό σου, όπως ακόμα έχει την ικανότητα να σε μετατρέπει από θύμα σε κυρίαρχο του παιχνιδιού. Είναι ο άνθρωπος που σου ξυπνάει μέσα σου ό,τι είναι ικανό να σε κάνει να δεις τη ζωή με πάθος και αγάπη, πνίγοντας μέσα στον ωκεανό της υποκρισίας κάθε καρκίνωμα και κάθε δηλητηριώδες μικροοργανισμό», ήταν τα λόγια της όταν γυρίζαμε με το τζιπ από την πόλη που είχαμε κατέβει για τροφοδοσία και πριν σταματήσει το αυτοκίνητο σ’ ένα ερημικό δρομάκι.

Γύρισε, μου χαμογέλασε και ρίχνοντας την πλάτη του καθίσματος της προς τα πίσω, μ’ έπιασε από το πουκάμισο και με τράβηξε κοντά της.

Τη φίλησα παθιασμένα δαγκώνοντας της τα χείλη, την ίδια στιγμή που αυτή σήκωνε βιαστικά τη φούστα της, το εσώρουχο ήταν άγνωστη λέξη γι’ αυτή, και κατέβαζε με δύναμη το φερμουάρ του παντελονιού μου.



(απόσπασμα από το βιβλίο «ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΙΣΤΙΑΣ» του Παύλου Ανδριά, που  κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΙΑΜΒΟΣ, Χ. Τρικούπη 31, τηλ. 210-3300443)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35