«Μάγισσες» του έρωτα τα χείλη και η ωμοπλάτη!!!


Πόντο- πόντο έψαξαν το ανθρώπινο σώμα οι επιστήμονες για να ανακαλύψουν ποια από αυτά διεγείρονται σεξουαλικά!

Παρότι μέχρι σήμερα η κοινή αντίληψη που επικρατούσε ότι τα δάκτυλα ήταν οι μάγισσες του έρωτα η νέα αυτή μελέτη ανατρέπει τα δεδομένα αφού...


οι συμμετέχοντες τα χαρακτήρισαν ως τα λιγότερα ελκυστικά σημεία του σώματος!


Την πρωτοκαθεδρία εκτός είναι τα γεννητικά όργανα κατέχουν τα χείλη, τα αυτιά, το εσωτερικό των μηρών και οι ωμοπλάτες.

Τα παραπάνω ευρήματα έβαλαν σε υποψίες τους επιστήμονες ότι η σεξουαλική ανταπόκριση σχετίζεται με την αίσθηση της αφής.

Συγκεκριμένα η μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Bangor και το Πανεπιστήμιο του Witwatersrand στο Γιοχάνεσμπουργκ διαπίστωσε ότι τα πόδια είχαν τη χαμηλότερη θέση ανάμεσα στα 41 μέρη του σώματος ως προς το πόσο ερωτογενής ζώνη είναι «Στόμα και χείλη»...

Το στόμα, τα χείλη αλλά και οι γυναικείες γάμπες είναι τα σημεία που αιχμαλωτίζουν τα βλέμματα τόσο των αδρών όσο και των γυναικών.

Με βάση τις βαθμολογίες (σε μία κλίμακα από 0 έως 10) που έδωσαν, οι γυναίκες βρίσκουν ιδιαίτερα ερωτικά το στόμα και τα χείλη των ανδρών (τους έδωσαν την υψηλότερη μέση βαθμολογία - 7 στα 10), το εσωτερικό τμήμα των γοφών τους (5,8 στα 10), τον αυχένα και το πλαϊνό τμήμα του λαιμού (5,6 στα 10), τις θηλές (4,8 στα 10) και ακολούθως το κάτω τμήμα της πλάτης τους (2,8 στα 10).

Αντίστοιχα, οι άνδρες θεωρούν ως πιο ερωτικά το στόμα και τα χείλη των γυναικών (τους έδωσαν μέση βαθμολογία 7,9 στα 10), τον αυχένα και το πλαϊνό τμήμα του λαιμού (7,5 στα 10), τις θηλές των μαστών και τους μαστούς (7,3 στα 10), τους γλουτούς (4,5 στα 10) και τους γοφούς (3,5 στα 10).

Ως το λιγότερο ερωτικό τμήμα ανεδείχθησαν τα ανδρικά μπράτσα και τα γυναικεία πέλματα και δάκτυλα των ποδιών, με μέση βαθμολογία μόλις 1 στα 10 για το καθένα.


Η ίδια έρευνα αποκάλυψε ότι και οι άνδρες διαθέτουν τις ίδιες ερωτογενής ζώνες με τις γυναίκες - αντίθετα με την αντίληψη που επικρατεί ότι οι άντρες διαθέτουν μόνο μια, τα γεννητικά τους όργανα... (vipnews)Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35