Γιάννης Φλωρινιώτης: «Τέλος το σεξ για εμένα»!!! Ωιμέ...


Αποτελεί δεκαετίες τώρα έναν από τους πιο συζητημένους, ακριβοπληρωμένους τραγουδιστές. Έχει προκαλέσει με τα τραγούδια του, την εξωτερική του εμφάνιση αλλά και την προσωπική του ζωή. Νιώθοντας χορτασμένος όμως από όλα, ειδικά από τις γυναίκες, την αγάπη και τον έρωτα, πήρε την μεγάλη απόφαση. Να βάλει τέλος στις απολαύσεις της ζωής...



«Όταν κάποιος δείχνει την αδυναμία του και το πόσο ερωτευμένος είναι, ο άλλος το εκμεταλλεύεται. Και στη δική μου περίπτωση αυτή η αδυναμία ήταν πάντα από την άλλη πλευρά», δήλωσε στο «Εγώ» ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

«Στις σχέσεις είμαι ο Γιάννης. Πολλές φορές υπήρξε κάτι που μου άρεσε πολύ και επειδή με έβλεπαν μόνο ως Φλωρινιώτη δεν προχώρησε.Αγαπήθηκα όμως πάρα πολύ και αυτό μου έδωσε μεγάλη ώθηση και αυτοπεποίθηση», εξήγησε για να αποκαλύψει ότι δεν υπήρξε πιστός στις σχέσεις του.




«Ήμουν όμως εκδικητικός. Μόλις καταλάβαινα πως πάνε να μου την κάνουν , την έκανα πρώτος εγώ και στο τέλος όμως το μετάνιωνα. Σε αυτή την ηλικία, τι να ερωτευτώ, τι να κάνω και τι να ψάξω να βρω; Για μένα οι έρωτες, το σεξ και όλα αυτά έχουν τελειώσει»... (apospasma)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35