6η διεθνή εβδομάδα Βασικού Εισοδήματος


Η διεθνής εβδομάδα Βασικού Εισοδήματος είναι από τις 16 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου 2013. Η έκτη αυτή εβδομάδα βασικού εισοδήματος θα εστιάσει στην ενημέρωση των πολιτών για την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών για το Βασικό Εισόδημα...



Οι πολίτες της Ευρώπης δεν απειλούνται μόνο από την χειροτέρεψη των συνθηκών διαβίωσης – πολλοί έχουν ήδη επηρεαστεί. Φόβος για το τι έρχεται στο μέλλον, εθνικιστικές τάσεις, διχαστικές πολιτικές έχουν κάνει την εμφάνισή τους όχι μόνο σε αυτή την κρίση αλλά και από τις αρχές του 2000 όταν άρχισε να καταρρέει το αίσθημα ασφάλειας στην Ευρώπη. Ο αγώνας ενάντια στις περικοπές και στην ανεργία ίσως δεν μπορεί να γίνει με συμβατικά πλέον μέσα. Το χωρίς όρους Βασικό Εισόδημα είναι ίσως ένα αντίβαρο που χρειάζεται ενάντια σε όλες αυτές τις εξελίξεις!

Οι υποστηρικτές του Χωρίς Όρους Βασικού Εισοδήματος σε 22 μέλη χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν ένα ευρύ κάλεσμα για μία πιο κοινωνική Ευρώπη.

Επίσης θα είναι ευκαιρία να προωθήσουν την Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για το Βασικό Εισόδημα και να βοηθήσουν στην συλλογή ενός εκατομμυρίου υπογραφών για να αναγκάσουμε την Ε.Ε. να πάρει βήματα προς την εξέταση του Βασικού Εισοδήματος ως τρόπο κοινωνικής χειραφέτησης στην Ευρώπη.

Στη διεύθυνση που ακολουθεί, θα βρείτε άφθονες πληροφορίες…


http://www.basicincome.gr/portal/el/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35