Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι»;


Η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του παγκόσμιου best seller «50 Αποχρώσεις του Γκρι» έχει πλέον και τους πρωταγωνιστές της. Οι δύο ηθοποιοί που θα αναλάβουν τους δύο βασικούς ρόλους είναι…



ο Charlie Hunnam και η Dakota Johnson, ενώ τη σκηνοθεσία θα έχει ο Sam Taylor – Johnson.



 Μπορεί να μην είναι τα πρώτα ονόματα στην παρούσα φάση, μην έχετε όμως καμία αμφιβολία ότι μετά την προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους, θα γίνουν star πρώτης γραμμής.

 Ο Charlie Hunnam θα υποδυθεί τον βιτσιόζο Christian Grey στο πλευρό της Dakota Johnson, που θα έχει τον ρόλο της αθώας και άβγαλτης Anastasia Steele.

 O ανερχόμενος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά «Sons Of Anarchy» ενώ είχε συμμετάσχει και στο πολυσυζητημένο σήριαλ «Queer As Folk». Φέτος κάνει και το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στο blockbuster «Pacific Rim».

 Η συμπρωταγωνίστριά του, όπως προδίδει και το επίθετό της, είναι κόρη της Melanie Giffith και του Don Johnson και μεταξύ άλλων έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «The Social Network», «21 Jump Street» και «Beastly».


 Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του 2013 ενώ η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες τον Αύγουστο του 2014... (vipnews)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35