Ο Ψυχάρης τοποθέτησε τον Παπαχρήστου στο MEGA!!!


Με απόφαση του Σταύρου Ψυχάρη ο Γιώργος Παπαχρήστος αναλαμβάνει από την Δευτέρα, ρόλο σχολιαστή στην πρωινή εκπομπή του MEGA, δίπλα στον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Γιώργο Οικονομέα. Την ώρα που το αφεντικό του ΔΟΛ, ξεπαστρεύει κόσμο...


στη Μιχαλακοπούλου, φροντίζει να τοποθετήσει στο μεγάλο κανάλι ένα από τα αγαπημένα του παιδιά, επειδή ξαφνικά θεώρησε ότι το… καράβι μπατάρει προς το Μπομπολέικο!


Η παρουσία όμως του πολιτικού συντάκτη του «ΈΘΝΟΥΣ» Γιάννη Σαραντάκου στην πρωινή εκπομπή του καναλιού δεν είναι χθεσινή, το αντίθετο μάλιστα… Για αυτό και πολλοί αναρωτιούνται, αν το πέρασμα του Γιώργου Παπαχρήστου από το πρωινό του MEGA είναι ένα μεταβατικό στάδιο, μέχρι να μεταπηδήσει στο κεντρικό δελτίο! Τίποτα όμως δεν αποκλείεται, αφού ο Σταύρος Ψυχάρης συχνά παρεμβαίνει για να τοποθετήσει «δικούς» του στο κανάλι.


Ωστόσο, μια ενδιαφέρουσα παράμετρο που έχει αναδειχθεί τις τελευταίες ώρες και έχει «φουντώσει» εν είδει κουτσομπολιού στους διαδρόμους του μεγάλου καναλιού, είναι οι σχέσεις του Γιώργου Παπαχρήστου με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, που έχουν περάσει από σαράντα κύματα… Καθώς επίσης και τα υπαινικτικά του σχόλια από τη στήλη του στα ΝΕΑ, για τη σχέση του μεγάλου καναλιού με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ! «Περσινά ξινά σταφύλια» όμως που θα έλεγε και ο ηπειρώτης δημοσιογράφος! (enimerosi24)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35