Vengeance... η ταινία, ενάντια στη βία!!!


Vengeance : Είναι το όνομα της νέας ταινίας που γυρίζεται αυτό το διάστημα στην Λάρισα και είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

Είναι μια περιπέτεια 2 γυναικών μιας Ρωσίδας και μιας Αλβανίδας οι οποίες απαγάγονται από τις χώρες τους και μπλέκονται μυστηριωδώς σε μια περίεργη υπόθεση στην Ελλάδα...



Πρόκειται μια δραματική ταινία γεμάτη ανατροπές και απρόσμενα γεγονότα.

Η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα εκμετάλλευσης γυναικών από αδίστακτα κυκλώματα και προσπαθεί να περάσει το κοινωνικό της μήνυμα ενάντια στη βία κατά των γυναικών μέσα από την μεγάλη οθόνη.

Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν σε ένα μήνα περίπου και θα είναι έτοιμη για τα διεθνή φεστιβάλ τον Οκτώβρη 

Αυτό το διάστημα συνεχίζονται τα γυρίσματα στο ξενοδοχείο Δοχός και στην Καρίτσα που επιλέχτηκε από τους παραγωγούς λόγω της απίστευτης φυσικής ομορφιάς που προσφέρει.

Μια ταινία που φέρει καθαρά Λαρισαϊκή υπογραφή και όλοι οι συντελεστές είναι από την περιοχή η διαμένουν μόνιμα στη Λάρισα δείχνοντας ότι αν υπάρχει θέληση μπορούν να γίνουν καλές παραγωγές ακόμα και μακριά από την Αθήνα.

Στην ταινία παίζουν οι

Δημήτρης Ακριβούλης,Στέλιος Βλάχας Kandia Terechova Venetia Ramos,Alexander Seigniorage Κώστας Σαΐτης και Ηλίας Γιόντζης

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Πασχάλης Μάντης το Σενάριο η Ρένα Σγουρή την διεύθυνση φωτογραφίας Ηλίας Μάντης Κάμερα Κώστας Καράς,visual effects Νίκος Μαυρόπουλος Ηχος Ναταλία Βερέμη Φωτισμός Νίκος Γρίβας Παραγωγή Κώστας Σαΐτης και Νίκος Ζαβλιάκης.


Σημαντική επίσης είναι και συμβολή στην ταινία του σκηνοθέτη Κώστα Βερνίκου και του ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου Δοχός κ.Μπούτου ο οποίος και παραχώρησε το ξενοδοχείο για τα γυρίσματα της ταινίας... (thessalianews)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35