Το facebook σβήνει προφίλ…


Ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει το facebook εδώ και καιρό ενάντια στα "ψεύτικα" προφίλ που έχουν δημιουργήσει χιλιάδες χρήστες ανά τον κόσμο είναι μιά παλιά ιστορία που δεν είχε μπεί 100% σε εφαρμογή...



Τις τελευταίες ημέρες όμως το φαινόμενο έχει αυξηθεί και τα σβησίματα των προφίλ έχουν αρχίσει. Όσα από αυτά τα αντιλαμβάνεται ως "ψεύτικα" το facebook τα καταργεί.
Σίγουρα θα βρεθούν πολλοί "ψυχάκηδες" περί της ιδιωτικότητας και θα σας αποτρέψουν ή ήδη το έχουν κάνει σε πολλούς από εσάς ή εσείς οι ίδιοι φοβόσαστε να δώσετε το κινητό σας στο facebook για ταυτοποίηση του λογαριασμού σας , όπως ένα δεύτερο email για ανάκτηση σε περίπτωση παραβίασης, ή μπορεί να σας ζητήσουν να αναγνωρίσετε κάποιους φίλους σας από τις φωτό που έχετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ FACEBOOK ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΥBΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΑ... δλδ ταυτότητα, δίπλωμα ή πιστωτική κάρτα. ΑΝ σας ζητηθεί κάτι τέτοιο έχετε πέσει θύμα Phising =ψαρέματος από κλέφτες στοιχείων.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ μόνο τους τρόπους αναγνώρισης από τηλέφωνο, email ή οτιδήποτε άλλο αλλά ΠΟΤΕ με ότι έχει σχέση με προσωπικά σας στοιχεία αναγραφόμενα σε ταυτότητα ή οπουδήποτε αλλού.


Αρκετοί από αυτούς που έχουν φτιάξει εις γνώσιν τους «ψεύτικα» προφίλ, για σοβαρούς λόγους ιδιωτικότητας όπως λένε, βλέπουν τα προφίλ να διαγράφονται. Και ο «πόλεμος» βρίσκεται σε εξέλιξη… (elas-lyste)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35