STOP στη φίμωση των δημοσιογράφων!!! Όχι «μαύρο» για το «μαύρο» της ΕΡΤ…

Γράφει ο Νίκος Στραβελάκης



Δεν πάει άλλο!

Έξι ημέρες «μαύρο» παντού στην Ενημέρωση για να καταγγείλουμε το «μαύρο» στην κρατική Ραδιοτηλεόραση!

Έγκλημα ή απύθμενη ηλιθιότητα  το «μαύρο» στη ΝΕΤ, προφανώς!

Έγκλημα, όμως, και η απάντηση της ΕΣΗΕΑ...



Καταδικάζουν στο σκοτάδι της ενημέρωσης όλη την Ελλάδα, σε ένδειξη αλληλεγγύης. Παγκόσμια πρωτοτυπία! Αποτέλεσμα; Η ΝΕΤ εκπέμπει μέσω διαδικτύου, ενώ σιγούν τα υπόλοιπα Μέσα Ενημέρωσης, που – προφανέστατα- αν εξέπεμπαν, θα μιλούσαν κυρίως για το «λουκέτο» στη ΝΕΤ και τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, που πυροδοτεί.

Νομιμοποιείται η ηγεσία της ΕΣΗΕΑ να φιμώνει όλους τους δημοσιογράφους, στο όνομα της δημοκρατίας; Θεωρητικώς εχει εξουσιοδοτηθεί να προκηρύσσει απεργίες. Πρακτικώς ασκεί το δικαίωμα αυτό καταχρηστικά, αποφασίζοντας και διατάσσοντας (στο όνομα χιλιάδων- υποψήφιων «μελλοθάνατων» επαγγελματικά- δημοσιογράφων) για να καταγγείλει το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» της κυβέρνησης

Επομένως;

Σκοτώνουν την Ενημέρωση σε όλα τα Μέσα -ευτυχώς πλην του διαδικτύου, που σωστά συνεχίζει να ενημερώνει- για να καταγγείλουν την κυβέρνηση, που σκοτώνει την ΕΡΤ!}

Και έτσι σπρώχνουν πιο κοντά στον θάνατο, συν τοις άλλοις, ολόκληρο τον κλάδο, τηλεοπτικά δίκτυα και εφημερίδες, που πνέουν τα λοίσθια οικονομικά, στο σύνολό τους.

Και κάτι άλλο: Σε ποιο βαθμό δικαιούται η ηγεσία της ΕΣΗΕΑ να υποχρεώνει σε σιωπή το σύνολο των Μέσων Ενημέρωσης, ενώ είναι απερχόμενη, και την Τρίτη, γίνονται εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης; Προφανής η απάντηση!

Και τώρα τι; Καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και τσιρότο στο στόμα για να κάνουμε… βουβή συμπαράσταση στην ΕΡΤ, φιμωμένοι;

Η Ελλάδα ειναι στην κόψη του ξυραφιού, ζει τις κρισιμότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της, η γειτονική Τουρκία φλέγεται και 10.000.000 Έλληνες είναι καταδικασμένοι απο την ΕΣΗΕΑ στη σιωπή!

Η μεγάλη πλειοψηφία των δημοσιογράφων, που ακόμα εργάζονται και αγωνιούν για την τύχη τους και για την επιβίωση των Μέσων Ενημέρωσης, οφείλει να αντιδράσει.

Μια πρωτοβουλία, μέσω διαδικτύπου, για τη συλλογή υπογραφών για να λειτουργήσουν ξανά και άμεσα όλα τα Μέσα Ενημέρωσης θα ήταν η καλύτερη απάντηση και η αληθινά δυναμική αντίδραση στο «λουκέτο» στην ΕΡΤ.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ!

ΟΛΟΙ: ΓΑΛΑΖΙΟΙ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ ΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!


ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ!!!!!!! (aixmi)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35