«Είσαι η ελπίδα μας… πήδα μας»


Αξέχαστη θα μείνει στον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμο Χαρακόπουλο η επίσκεψη της Πέμπτης στα Τρίκαλα...



Σύμφωνα με το trikalanews.gr ο υπουργός πηγαίνοντας να συναντήσει χαλαζόπληκτους αγρότες στον Δήμο Πύλης και συγκεκριμένα στο κτήριο του πρώην Δημαρχείου Γόμφων, «έπεσε» πάνω στην διαμαρτυρία δημοσιογράφων για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ.

Εκεί, ένας διάσημος τοπικός «αγανακτισμένος», που παλιότερα επί Ταμήλου δούλευε ως δημοσιογράφος στο Δήμο Τρικκαίων, ο Χάρης Μαντέλλος, κατάφερε να προσεγγίσει τον κ. Χαρακόπουλο και του έδωσε το χέρι για χειραψία για να ακολουθήσει ο παρακάτω ...αξέχαστος διάλογος.

«Τα Σέβη μου κ. Υπουργέ» ανέφερε ο Μαντέλλος με τον Χαρακόπουλο να νιώθει ευτυχής για τον ...οπαδό του και να απαντά εύχαρις «ευχαριστώ...», για να ...εισπράξει αμέσως από τον Μαντέλλο: «Είσαι η ελπίδα μας ...πήδα μας, πήδα μας δολοφόνε» (!) με το πρόσωπό του να χάνει την στιγμιαία ευτυχία και να «ψάχνεται» πως τον προσέγγισε ο ...Χάρης ο οποίος, στην συνέχεια, σε μια συμβολική κίνηση κάθισε κάτω από μια καρυδιά και κρατούσε ...καρύδια.

Οι συγκεντρωμένοι δημοσιογράφοι με συνθήματα περίμεναν να έρθει η ώρα να συναντήσουν τον κ. Χαρακόπουλο που είχε σύσκεψη στο πρώην Δημαρχείο και τελικά ο Λαρισαίος υπουργός δέχθηκε να συναντηθεί με μια αντιπροσωπεία 4 δημοσιογράφων οι οποίοι του επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας.


Ο υπουργός, υπεραμύνθηκε την απόφαση της Κυβέρνησης για το «λουκέτο» της ΕΡΤ λέγοντας το «θέλει η συντριπτική πλειοψηφία του λαού» κάτι που προκάλεσε νέο κύκλο αποδοκιμασιών κατά την αναχώρησή του από το πρώην Δημαρχείο, ενώ ο ...Χάρης που είχε σηκωθεί από τον ίσκιο της καρυδιάς παίρνοντας εκ νέου θέση «μάχης», όρμησε προς το όχημα του κ. Χαρακόπουλου αλλά έπεσε πάνω στα σώματα Ασφαλείας που του έφραξαν το δρόμο... (thessalianews)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35