Το αλισβερίσι της ΕΡΤ… που προκαλεί!!!

Του Θοδωρή Βαμβακάρη



Για να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε γιατί έφτασε η ΕΡΤ να κλείνει μέσα σε μόλις μία μέρα ας διαβάσουμε την παρακάτω είδηση που βγήκε πριν από 4 μόλις μέρες:
"Στην ΕΡΤ κατοχυρώθηκαν τελικά τα δικαιώματα του Eurobasket 2013 που θα πραγματοποιηθεί στη Σλοβενία τον προσεχή Σεπτέμβριο, καθώς κι εκείνα άλλων δυο σημαντικών διεθνών διοργανώσεων...



Η δημόσια τηλεόραση ωστόσο αγόρασε “πακέτο”, δεσμευόμενη για μια τριετία, και το Mundobasket που θα γίνει στην Ισπανία το 2014, αλλά και το Eurobasket 2015, που θα διεξαχθεί στην Ουκρανία. Το τίμημα για τις τρεις διοργανώσεις ανέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στα 4,2 εκατ. ευρώ συν 800.000 ευρώ διαφημιστικό χρόνο συν άλλα 350.000 ευρώ περίπου για έξοδα παραγωγής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προσφορά στην FIBA κατέθεσε και ο ΑΝΤ1 σε συνεργασία με τη συνδρομητική πλατφόρμα του OTE TV, δίνοντας 1,1 εκατ. ευρώ μόνο για τη διοργάνωση Eurobasket της Σλοβενίας"

Η ΕΡΤ έκλεισε δηλαδή τη δουλειά με πενταπλάσια λεφτά από τον ΑΝΤ1, δεσμευόμενη και για άλλες δύο διοργανώσεις που θα μπορούσε να τις διαπραγματευτεί αργότερα ξεχωριστά. Και όλα αυτά 4 μόλις μέρες πριν το λουκέτο και σε καιρούς Μνημονίου!


Κάτι τέτοια απαξίωσαν την ΕΡΤ στη συνείδηση του απλού κόσμου και δυστυχώς τώρα την πληρώνουν και εργαζόμενοι μεροκαματιάρηδες. Σε αυτούς συμπαρίσταμαι και είμαι στο πλευρό τους. Δεν είδα όμως ούτε ένα μεγαλοσυνδικαλιστή της ΠΟΣΠΕΡΤ να διαμαρτυρηθεί ποτέ για τις σκανδαλώδεις συμφωνίες και συμβάσεις. Το μόνο που έκαναν ήταν να κάνουν ντου στα ΔΣ όταν συζητούσαν κάποιο θέμα που μπορεί να τους έθιγε τα προνόμια. Αλλά δεν άνοιξε μύτη όταν το ΔΣ έδινε την έγκριση του για να δοθούν 30 εκατομμύρια ευρώ για το Champions League



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35