Αξίζει να μεθύσεις όταν είναι για καλό σκοπό!


Το μπαρ «Shebeen» στην Αυστραλία δεν είναι μια συνηθισμένη μπυραρία! Από το Φεβρουάριο που άνοιξε τις πύλες του στο κοινό σερβίρει μπύρα για καλό σκοπό, και το αποδεικνύει καθημερινά...



Ο ιδιοκτήτης του κ. Simon Griffiths είχε την πρωτότυπη ιδέα να δημιουργήσει ένα μπαρ μέσω του οποίου θα μπορεί να ενισχύει τη φιλανθρωπική δράση ανά τον κόσμο. Έτσι στο »Shebeen» σερβίρει μόνο μπύρες από πολύ φτωχές χώρες και τα έσοδα πηγαίνουν στη συνέχεια για την ενίσχυση διάφορων φιλανθρωπικών οργανώσεων ή ΜΚΟ.


Ειδικότερα, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μία από τις 25 διαφορετικές μπύρες που διαθέτει το κατάστημα, από 20 συγκεκριμένες χώρες και πληρώνοντας να διαλέξει τη φιλανθρωπική οργάνωση, το Σωματείο ή το Ίδρυμα που θέλει να πάνε τα χρήματά του! Μέχρι σήμερα υπολογίζεται ότι πάνω από 200.000 δολάρια έχουν διατεθεί με αυτό τον τρόπο υπέρ της φιλανθρωπίας, κάτι που ο Griffiths σκέφτεται να επεκτείνει και στο μέλλον. «Πίνοντας μια μπύρα εδώ, μπορεί ο καθένας να βοηθήσει έναν αγρότη στην Αφρική ή ένα παιδί στην Αιθιοπία, οπότε στο Shebeen αξίζει να μεθύσεις γιατί είναι για καλό σκοπό!«, λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά... (perierga- newpost)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35