6 μέρες Γιορτή Παιδικού Θεάτρου από τους «Αθεράπευτους»


Το «Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά και εφήβους» του Καλλιτεχνικού Σωματείου «οι Αθεράπευτοι», κλείνοντας μια καλλιτεχνική περίοδο γεμάτη δημιουργική ψυχαγωγία (αγωγή ψυχής), παρουσιάζει ένα 6ήμερο Φεστιβάλ Παιδικού & Νεανικού Θεάτρου. Ένα Φεστιβάλ, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, για την πόλη μας και όχι μόνο…



Στην πανηγυρική έναρξη, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, στις 8.30 το βράδυ, στο Υπαίθριο Θέατρο της Ε.Η.Μ., θα συμμετέχουν όλα τα ενεργά μέλη του Σωματείου, μικροί και μεγάλοι (100 και πλέον άτομα). Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με την παρουσίαση, από το Τμήμα Ενηλίκων, του πασίγνωστου, όσο και αριστουργηματικού, παιδικού θεατρικού έργου «η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων». 

Η συνέχεια του Φεστιβάλ θα δοθεί στο Θέατρο της Στοάς Ορφέα, όπου θα παρουσιαστούν «το Όνειρο του σκιάχτρου» την Τρίτη 11 Ιουνίου από το 1ο Παιδικό Τμήμα, «ο Μικρός Πρίγκιπας» την Τετάρτη 12 Ιουνίου από το 2ο Παιδικό Τμήμα, «Περπατώ εις το δάσος» την Παρασκευή 14 Ιουνίου από το Τμήμα Γυμνασίου και «οι Ηλίθιοι» το Σάββατο 15 Ιουνίου από το Τμήμα Λυκείου. Την Πέμπτη 13 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα Θεατρικού Παιχνιδιού για ενήλικες – γονείς.


Την ευθύνη της σκηνοθεσίας, όπως και της διδασκαλίας στα Τμήματα του Θεατρικού Εργαστηρίου έχει ο Χρήστος Χρήστου (εμψυχωτής θεατρικού παιχνιδιού). Συνδράμει η Μίνα Παππά (φιλόλογος – θεατρολόγος – μουσικός). Το γενικό συντονισμό – επίβλεψη έχει ο Δημήτρης Παππάς (ψυχίατρος – μουσικός).
Γενική είσοδος: 7 ευρώ (την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ), 2 ευρώ (τις υπόλοιπες μέρες). Πληροφορίες στο τηλ.: 6981981067... (axortagos)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35