Υρώ Λούπη: «Η γυναίκα που υιοθετεί είναι δυο φορές μάνα»



Με αφορμή το ρόλο της στη σειρά «Κλεμμένα Όνειρα» η Υρώ Λούπη μίλησε για τη μητρότητα, την υιοθεσία και την σημερινή πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι...



Η Υρώ Λούπη αυτοχαρακτηρίζεται «αισιόδοξος» άνθρωπος και εξηγεί τους λόγους που θα πρέπει να χαμογελάμε. «Όταν είμαστε υγιείς και όταν βοηθάμε τον πλησίον μας έχουμε λόγους να χαμογελάμε. Όπως και όταν παλεύουμε για το γενικό συμφέρον.

Ζούμε σε μια πολύ δύσκολη εποχή, που μπορεί να μας κάνει πιο ευαίσθητους. Όλο αυτό μπορούμε να το μετατρέψουμε σε γενικό καλό» δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό «Τηλεθεατής».

Όσον αφορά στα μικρά παιδιά και στους ανυπεράσπιστους ανθρώπους, σοκάρεται όταν βλέπει συμπεριφορές βίας και καταπίεσης απέναντί τους. Η Υρώ Λούπη μίλησε και για τη μητρότητα και παραδέχθηκε ότι πιο πολύ θα την ενδιέφερε να υιοθετήσει ένα παιδί από το να αποκτήσει ένα βιολογικό παιδί. «Πιο πολύ με ενδιαφέρει να υιοθετήσω ένα παιδί.

Δεν έχω καμιά έπαρση να διαιωνίσω τα κύτταρά μου γιατί δεν είναι και τόσο σημαντικά. Η γυναίκα που υιοθετεί είναι δυο φορές μάνα. Το ένα είναι πράξη αγάπης, το άλλο είναι και λίγο εγωιστικό.

Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι το φυσιολογικό, αλλά δεν καταλαβαίνω τις γυναίκες που προσπαθούν χρόνια να γεννήσουν το δικό τους παιδί, με τόσα λεφτά πεταμένα, ενώ υπάρχει η υιοθεσία, που δυστυχώς στην Ελλάδα είναι μια χρονοβόρα διαδικασία»... (vipnews)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35