Συναγερμός για τους επενδυτές από το Kolokoloroute city…



Μοντελάκια θα γίνουν όλοι εκεί στην περιφέρεια Αττικής, αν τελικά ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις μεταξύ Σγουρού, Στουρνάρα και οι εγκαταστάσεις του Γαβαλά περάσουν στην ιδιοκτησία του  «πρώτου»!!!




v  Όλοι με φουστίτσες και κολάν θα κυκλοφορούν, ώστε να γίνουν πιο ελκυστικοί στους επενδυτές από το Kolokoloroute city… που από ώρα σε ώρα προσγειώνονται με το τσάρτερ τους στο Ελ. Βενιζέλος!


v  Τελικά σε τούτη τη χώρα ο μεγάλος ασθενής είναι το Δημόσιο και δυστυχώς κανείς μέχρι τώρα δεν το είχε πάρει γραμμή, με αποτέλεσμα η οξεία λειτουργική ανεπάρκεια που του ροκάνιζε τα οστά, να τον οδηγεί στον άλλο κόσμο μέσω του γραφείου τελετών «Η ΤΡΟΙΚΑ»...


v  Χωρίς «ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ» είμαστε έρμαια της νέας κατοχικής τυραννίας που οδηγεί στην επαιτεία, την ξεφτίλα και για τους αδύναμους... την αυτοκτονία!!! Στη χώρα που έχει βρει το δρόμο της ανάπτυξης και της μετά θάνατον ευτυχίας...


v  Οι φοιτητές βγήκαν στους δρόμους, αλλά αν δεν ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, δε γίνεται τίποτα αδέρφια. Άμα έχεις να κάνεις με ζωντανά που την ώρα που ο κόσμος έχει φτάσει στο αμήν, ψοφάνε για τίτλους, καρέκλες και προσωπικές απολαβές... αν δεν τους πάρεις από τα μούτρα και τους βάλεις στο κυνήγι, δε γίνεται τίποτα.


Προσοχή μη μπουν στα σπίτια μας μασκαρεμένοι ως αδερφές ψυχές και κόρες του ελαίου για δήθεν ελεημοσύνη!!!

Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35