10 αντικείμενα που κλέβουν περισσότερο από τα ξενοδοχεία!!!



Μια νέα έρευνα στην Αγγλία, αποκάλυψε ότι το 69% των Βρετανών παραδέχονται ότι κλέβουν από το ξενοδοχείο τους, ενώ βρίσκονται σε διακοπές σε ξένη χώρα. Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από το μεγάλο εκπτωτικό site myvouchercodes.co.uk ιστοσελίδα αποκάλυψε επίσης τα 10 είδη που είναι πιθανότερο να βρεθούν στις βαλίτσες των ταξιδιωτών ...



10. Βίβλος: Ποιος θα το πίστευε, ότι το 7% των Βρετανών θα παρέβαιναν την 8η Εντολή κλέβοντας το βιβλίο της Αγίας Γραφής από το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους!

9. Βιβλία: Το 15% από όσους ρωτήθηκαν, ισχυρίζονται ότι έχουν κλέψει βιβλίο.

8. Βραστήρας: Σχεδόν ένας στους πέντε (19%) βρετανούς είπαν ότι έχουν κρύψει στη βαλίτσα τους ένα βραστήρα…

7. Κουρτίνες: Αν είναι δυνατόν, το 27% δήλωσε χωρίς φόβο ότι έχει κλέψει τις κουρτίνες από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του!

6. Έργα τέχνης: Ένας στους τρεις ταξιδιώτες του Ηνωμένου Βασιλείου την ώρα που θαυμάζει ένα έργο τέχνης που βρίσκεται στο ξενοδοχείο του, το έχει πάρει σπίτι.

5. Κορνίζες: Στους βρετανούς προφανώς αρέσουν οι κορνίζες, αφού πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι το 36% από αυτούς, έχουν κλέψει μια από το ξενοδοχείο τους.

4. Μαχαιροπήρουνα: Για αναμνηστικό, το 45% όσων ρωτήθηκαν στην έρευνα, είπε ότι παίρνει ένα κομμάτι έστω από τα μαχαιροπίρουνα.

3. Τρόφιμα / ποτά: Περισσότεροι από τους μισούς (51%) των Βρετανών έχουν κλέψει φαγητό ή ποτό από το ξενοδοχείο.

2. Μπαταρίες / λαμπτήρες: Θα πρέπει να έχουν ανέβει κατακόρυφα οι τιμές, διότι το 57% ισχυρίζονται ότι έχουν τσεπώσει τις μπαταρίες από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, ή έχουν προσεκτικά ξεβιδώσει μια λάμπα από το φωτιστικό του κομοδίνου…

1. Πετσέτες / κλινοσκεπάσματα: Κλασική περίπτωση ξενοδοχειακής κλοπής. Οι αφράτες πετσέτες είναι πολύ δελεαστικές για το 68% των Βρετανών ταξιδιωτών... ( kamarinia)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35