Καμμένος: Συνεργασία με το κόμμα Πούτιν… και πρόεδρο Δημοκρατίας τον Καραμανλή!!!



Ότι θα υπογράψει την πολιτική συνεργασία του με το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, με κοινό παρονομαστή την Ορθοδοξία, ανακοίνωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, το Σάββατο, κατά τις εργασίες του προσυνεδρίου του κόμματος για την περιφέρεια Αττικής. Από την άλλη, προανήγγειλε συνεργασία με τα «κινήματα της πλατείας». Εν τω μεταξύ, σε συνέντευξή του στη Real News, πρότεινε για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, τον Κώστα Καραμανλή...



O πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε πως στις 19 Μαρτίου θα μεταβεί στη Μόσχα προκειμένου να υπογράψει την εν λόγω συνεργασία, με κοινή βάση των ΑΝΕΛ και του κόμματος Πούτιν την ορθοδοξία.  

Παράλληλα, κάλεσε το λαό σε ξεσηκωμό και προανήγγειλε συνεργασία με τα «κινήματα της πλατείας». «Ξεκινά το Εθνικό απελευθερωτικό μέτωπο, μέχρι να φύγει και ο τελευταίος δωσίλογος από την πατρίδα μας», είπε.

Ο Πάνος Καμμένος τοποθέτησε το κόμμα του στον κεντρώο χώρο και το δημοκρατικό πατριωτικό τόξο, τονίζοντας πως έχει κυβερνητικό πρόγραμμα το οποίο «θα βγάλει τη χώρα από αυτή τη μέγγενη» και θα παρουσιαστεί μετά το τέλος του ιδρυτικού συνεδρίου.

«Είμαστε όλοι στρατιώτες, και όσοι είμαστε εδώ δεν θέλουμε ούτε οφίτσια ούτε καρέκλες, ούτε είμαστε σημαντικά στελέχη. Σημαντικά στελέχη είναι οι πολίτες», σημείωσε και παράλληλα άφησε αιχμές κατά εκείνων που αποχώρησαν, λέγοντας: «Όποιος θέλει να γυρίσει στο χθες του ευχόμαστε καλό ταξίδι... ας ζητήσουν ικετεύοντας γονυπετείς την μεγαλοψυχία αυτού που πρόδωσε την Ελλάδα».

Επίσης, στην εικοσάλεπτη εισήγησή του, ο κ. Καμμένος αποκάλεσε την κυβέρνηση «υπάλληλο των δανειστών που παραδίδει την εθνική κυριαρχία της χώρας», ενώ επανέλαβε πως οι συντάξεις και οι μισθοί πληρώνονται από τη φορολογία των πολιτών και όχι από τα δανεικά της τρόικας.

Προειδοποίησε, ακόμη, ότι η οικονομική κρίση θα μετατραπεί σε εθνική κρίση, και κάλεσε την κυβέρνηση να μην «τολμήσει να παραδώσει την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, γιατί θα σας τσακίσουμε», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Επιπλέον, δήλωσε πως «κάθε σπίτι που θα απειλείται από εισπρακτική εταιρεία είναι το δικό μας σπίτι», γνωστοποιώντας  ότι το κόμμα έχει οργανώσει δίκτυο δικηγόρων που θα δίνει νομικές συμβουλές σε κάθε Έλληνα που απειλείται και ότι οι ΑΝΕΛ θα βρίσκονται μπροστά στη διαδικασία κατασχέσεων και στα δικαστήρια.

Οι εργασίες του προσυνεδρίου συνεχίζονται στο Περιστέρι, ενώ  αύριο θα πραγματοποιηθεί το προσυνέδριο της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.

Κώστας Καραμανλής για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Την πρότασή του για εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας κατευθείαν από το λαό εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος, προτείνοντας μάλιστα για τη θέση αυτή τον Κώστα Καραμανλή.

Σε συνέντευξή του στη Real News, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εκτίμησε μάλιστα πως ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας θα πρέπει να έχει αυξημένες αρμοδιότητες.

Από την άλλη, στην ίδια συνέντευξη, χαρακτηρίζοντας ανυπόληπτο τον Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Καμμένος δήλωσε πως αρνείται κάθε επαφή με την τρόικα, καλώντας την κυβέρνηση να διακόψει κάθε διαπραγμάτευση μαζί με τους «κατακτητές», όπως χαρακτηρίζει τους εκπροσώπους των δανειστών.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε, ακόμη, πως δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας του κόμματός του με τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, τα οποία και χαρακτηρίζει νεοναζιστές, ενώ αφήνει ανοιχτό ένα παράθυρο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς, όπως τονίζει, «η απελευθέρωση της χώρας προϋποθέτει άρση των κόκκινων γραμμών, ιδιαίτερα στα εθνικά θέματα»… (axortagos)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35