Διευθύντρια της ΕΡΑ, πιάνεται μαλλί με μαλλί με δημοσιογράφο!!!Πρωταγωνίστριες στα όσα έγιναν η διευθύντρια του σταθμού και μία εργαζόμενη δημοσιογράφος, οι οποίες κατέληξαν στο τμήμα. Σύμφωνα με το rodopinews.gr, που περιγράφει το περιστατικό, όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης (06-03-2013), όταν η δημοσιογράφος έφτασε στον σταθμό για να κάνει την δουλειά της...


 


Όταν διαπίστωσε πως ο υπολογιστής στον οποίο έπρεπε να δουλέψει χάλασε, ζήτησε τον λόγο από τους τεχνικούς υπευθυνους και από την διευθύντρια. Τότε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δέχτηκε επίθεση από τη διευθύντρια, η οποία φέρεται να την έπιασε από το λαιμό, να την έβγαλε στο διάδρομο και να την χτύπησε, προπαθώντας να την ρίξει κάτω. 

Η εργαζόμενη επιχείρησε να αμυνθεί, ενώ χρειάστηκε να παρέμβει ο τεχνικός προϊστάμενος, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να λήξει προσωρινά, όπως αποδείχτηκε τελικά, το περιστατικό.

Η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου η διευθύντρια του σταθμού αναγκάστηκε να έλθει μετά από αυτόφωρη διαδικασία που κινήθηκε εις βάρος της. Η ίδια, συνοδεία δύο δικηγόρων της, υποστήριξε πως δεν επιτέθηκε πρώτη στην δημοσιογράφο και την τραυμάτισε στην προσπάθειά της να αμυνθεί.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην δικαστική αίθουσα και σίγουρα η ακροαματική διαδικασία θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον... (newsit)Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35