H πορνοστάρ που έγινε βουλευτής!!!



Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει η Τζούλια με τον Βεργή, το κατάφερε η Νταϊάνα Πενγκ. 

Σφοδρές αντιδράσεις στο κομουνιστικό κόμμα της Κίνας έχει προκαλέσει η είδηση ότι η 40χρονη Νταϊάνα Πενγκ, η πρώην μπαλαρίνα που έγινε πρωταγωνίστρια σε δεκάδες ροζ ταινίες στο Χονγκ Κόνγκ...


της δεκαετίας των 90s, έχει βρεθεί σε περίοπτη θέση σε τοπικό κοινοβούλιο απομακρυσμένης επαρχίας.


«Η ζωή είναι μεγάλη. Γιατί βιάζεστε να με κρίνετε; Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι για να βοηθήσω ώστε να γίνουν επενδύσεις στην επαρχία, να γυριστούν ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Άλλωστε έχω στέρεες κομουνιστικές βάσεις. Προέρχομαι από οικογένεια στρατιωτικών και μεγάλωσα ακούγοντας για τα κατορθώματα του Κόκκινου στρατού. Το να είσαι σέξι δεν αναιρεί το να είσαι πατριώτης», δήλωσε η πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια ερωτικών best sellers (όπως τα Erotic Ghost Story, Perfect Match, Hong Kong Showgirls, Evil Instinct, The Six Devil Women) στους επικριτές Κινέζους χρήστες του ίντερνετ που σχολίασαν  αρνητικά την αλλαγή καριέρα της.

Η αλήθεια είναι ότι η απόφοιτος της σχολής μπαλέτου Julliard στην Νέα Υόρκη εδώ και 10 χρόνια γυρίζει αποκλειστικά πατριωτικές ταινίες. Ενώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, στο πολιτικό της πρόγραμμα για την επαρχία Gansu περιλαμβάνεται η αναβίωση του αρχαίου δρόμου του μεταξιού και το γεφύρωμα του χάσματος μεταξύ των πλούσιων και των φτωχών... (kamarinia)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35