Ταξιτζής έβλεπε ταινίες πορνό στο ταξί του!!!



Mόνο ξύλο δεν έπεσε πριν από μερικές ημέρες στην πιάτσα ταξί στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου της Πάτρας όταν διαπιστώθηκε πως οδηγός έβλεπε...


ταινία πορνό στην μικρή τηλεόραση που υπήρχε μέσα στο όχημά του!


Όλα συνέβησαν μεσημβρινές ώρες, όμως για κακή τύχη του «θερμόαιμου» οδηγού, η ενέργειά του έγινε αντιληπτή από συναδέλφους του και τα αίματα άναψαν, αφού είναι πασιφανές πως το επάγγελμά τους θα δυσφημείτο από μία μεμονωμένη ενέργεια συναδέλφου τους!

Και αυτό γιατί όποιος και να περνούσε από το σημείο, αρκεί να έριχνε μία ματιά μέσα στο όχημα, για να καταλάβει τι έκανε ο οδηγός! Με αναμενόμενα τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν ξεκίνησε όταν γυναίκα μαζί με ένα παιδί επιβιβάστηκαν στο ταξί, είδαν τι συνέβαινε και έφυγαν άρον άρον για να επιβιβαστούν σε άλλο όχημα. Ο οδηγός (ο «τσοντάκιας») εκνευρίστηκε που συνάδελφός του... του άρπαξε την κούρσα και προκλήθηκε επεισόδιο. Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες... τα αίματα άναψαν για τα καλά!

Κάποιοι οδηγοί ταξί του συνέστησαν... να μεταβεί σε άλλον χώρο αν θέλει να βλέπει πορνοταινίες μέσα στο αυτοκίνητό του. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε ένταση και πως... μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν οι οδηγοί. Ένας μάλιστα εξέφρασε την άποψη πως πρέπει να κληθεί η αστυνομία για να «συνετίσει» τον ξαναμμένο οδηγό! Τελικά το επεισόδιο έληξε, μαθαίνουμε όμως πως κάποια «ψευδώνυμα» κυκλοφορούν ήδη για τον «τσοντάκια» ταξιτζή! (dete-kamarinia)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35