Γνωστή δημοσιογράφος απειλεί: «Θ΄ αυτοκτονήσω στον αέρα αν δεν απαλλαγώ από τα χαράτσια»!!!



To blog μου είναι εδώ για όλους. Δέχτηκα το γράμμα πολύ γνωστής συναδέλφου την οποία και τιμώ χρόνια τώρα. Μόνο που αποφάσισα να μην αναφέρω το όνομά της καθώς σέβομαι...


την προσπάθεια που κάνει αλλά πάνω απ όλα το παιδί της. Από το γράμμα της ωστόσο μπορείτε να καταλάβετε πολλά. Να βγάλετε συμπεράσματα για όσα συμβαίνουν γύρω μας αλλά και στην πιάτσα μας.


Για να καταλάβουν κάποιοι που χωρίς κανέναν δισταγμό μπαίνουν στη διαδικασία και μας κράζουν μαζικά. Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι ίδιοι. Η γενίκευση συνιστά φασισμό και είναι επικίνδυνη. Άλλα έτσι είναι ο Έλληνας  Επειδή δέκα συνάδελφοι αμείβονται χοντρά όλοι είναι αλήτες καλοπληρωμένοι και ρουφιάνοι. Τι να πεις  Διαβάστε το γράμμα της συναδέλφου. Διαβάστε και επιτέλους κάποιοι κατανοήστε ότι τα προβλήματα δεν έχουν «στολή εργασίας».


«Στην περίπτωση μου Νάσο το κράτος συνεχίσει την απάνθρωπη συμπεριφορά του προς τις «ειδικές κατηγορίες». Όπως την δική μου. Δε ξέρω που αλλού μπορώ να φτάσω. Είμαι αποφασισμένη ακόμη και να αυτοπυρπολυθώ», τονίζει σε δραματικούς τόνους η συνάδελφος, η οποία για την ιστορία έχει ένα ανήλικο παιδί , είναι άνεργη 3 χρόνια και φιλοξενείται σε οικεία οικογένεια, καθώς αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις της μονογονεικής οικογένειάς της . Μάλιστα δεν έφτασε στην ακραία αυτή απόφαση αβίαστα . Όπως λέει χαρακτηριστικά έκανε πολλές προσπάθειες :«Και πήγα κ τηλεφώνησα στο αρμόδιο υπουργείο , τηλεφώνησα σε κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης, έστειλα επιστολές, υπεύθυνες δηλώσεις, έκανα τα πάντα και δεν εισακούστηκα . Δεν ζητώ λεφτά, δεν ζητώ δουλειά, δε ζητώ να μου χαριστεί κάτι ..το μέτρο αυτό στην δική μου και εκατοντάδες άλλες οικογένειες είναι εγκληματικό …. Δικαία πράγματα ζητώ για περιπτώσεις σαν τη δική μου . Να μην φορτώνουν στις πλάτες ταλαιπωρημένων σωματικά κ ψυχολογικά ανθρώπων , τόσο δυσβάσταχτα φορτία …..Δεν έχουν όλοι λεφτά στις τράπεζες και μέσα στα στρώματά μας, όπως είπε ο ανεκδιήγητος υπουργός οικονομίας, σε ξένο τηλεοπτικό δίκτυο .
Δεν πρόκειται εφόσον βγώ στον δρόμο να δεχθώ φιλανθρωπίες , ούτε δουλειά , ούτε λεφτά δεν επαιτώ δε μου ταιριάζει , προτιμώ να πεθάνω την ίδια στιγμή …Θέλω μόνο να καταλάβουν οι κοστουμάτοι κύριοι των υπουργείων , ότι ο κόσμος υποφέρει και καθημερινά διακατέχεται από μαύρες σκέψεις. Τα λεφτά που τους λείπουν να τα πάρουν από τις αιματοβαμμένες λίστες που κρατούν στα χέρια τους…… Αυτή είναι η πρώτη κ τελευταία φορά που μιλώ ανώνυμα . Θα είμαι σύντομα έξω από το κτίριο της βουλής …από εκεί ας έρθουν να με μαζέψουν τα ΜΑΤ κ ας με φυλακίσουν ….τουλάχιστον θα απαλλάξω τους ανθρώπους που με συντηρούν από τα δικά μου έξοδα …αν προλάβουν να με πιάσουν βέβαια …..

Δεν είναι τυχαίο ότι οι καθημερινές αυτοκτονίες δεν αναφέρονται πουθενά , αποσιωπούνται …αυτή τη φορά δεν θα τους γίνει το χατήρι ..Αν είναι να πεθάνω , θα το κάνω ON AIR

Τα λέμε στον δρόμο … (blogs.gossip)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35