O Νίκος Κούρκουλος φωτογραφίζεται στο σπίτι του με την οικογένειά του 43 χρόνια πριν!!!



Ο Νίκος Κούρκουλος γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 1934 στην Αθήνα. Αγάπησε...


τον αθλητισμό και έγινε ποδοσφαιριστής στον Παναθηναϊκό. Ένα θεατρικό βιβλίο που διάβασε τον έφερε κοντά στο θέατρο. Τέλειωσε την σχολή του εθνικού θεάτρου το 1958.Η πρώτη του θεατρική εμφάνιση έγινε στον θίασο Λαμπέτη- Χορν και η πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία ''ο Μπάρμπα Γιάννης ο κανατάς'' στο πλευρό του Βασίλη Αυλωνίτη. Από το 1965 ως το 1970 μοιράζει την ζωή του μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής. Παίζει στο Μπροντγουέι και πρωταγωνιστεί σε ξένες ταινίες.



Το 1970 βρίσκεται στο απόγειο της δόξας του. Επιστέφει στη Αθήνα, αναλαμβάνει μαζί με τον Αλέξη Σολωμό την επιχείρηση του θεάτρου Χατζηχρήστου και ανεβάζει την ''Δίκη'' του Κάφκα. Για όλους είναι ένας μεγάλος σταρ. Το καμαρίνι του κατακλύζεται από κόσμο για να τον δουν από κοντά και να πάρουν αυτόγραφο.
Αγαπάει την οικογένεια του και της είναι αφοσιωμένος.Ο ίδιος δηλώνει τότε: ''Συζητώ τα πάντα με την γυναίκα μου την Μελίτα. Το σπιτικό μας στήθηκε σωστά γιατί υπάρχει αγάπη και κατανόηση.'' Έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τον Άλκη και την Μελίτα. Τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο του τον περνάει στο εξοχικό του σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους.



Στις 30 Ιανουαρίου συμπληρώνονται 6 χρόνια από την μέρα που έφυγε!O Νίκος Κούρκουλος δεν ήταν απλά ένας ακόμα γόης του ελληνικού σινεμά. Ήταν ο ορισμός του πιο γοητευτικού άνδρα που έκαψε το σελιλόιντ!  (queen)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35