Έχοντας πετύχει το απόλυτο οι τελευταίες κυβερνήσεις τούτης της χώρας με συνοδοιπόρο τα ΜΜΕ, έρχονται τώρα για πολλοστή φορά να μας θυμίσουν ότι...
Αφού λοιπόν είδαν ότι η ιστορία με τα «κακά» παιδιά της Χρυσής Αυγής δεν τσουλάει, με το ποσοστό της πρόθεσης ψήφου να ανεβαίνει, το γύρισαν το παραμύθι και το έριξαν στα γκάλοπ, πιστεύοντας ότι έτσι θα επηρεάσουν τον κόσμο και για μια ακόμα φορά θα λανσάρουν το νέο μοντέλο εξουσίας. Και εκεί όμως ο «μαλάκας» δεν τσίμπησε!
Δοκίμασαν με το μοντέλο της τρομοκρατίας μέσω της φορολογίας, αλλά και εκεί έφαγαν πόρτα, μέχρι που είπαν να κάνουν την υπέρβαση… και «έδωσαν» στεγνά πρώην συνεργάτες τους (βλ. Λαυρεντιάδης και Σια), αλλά και πρώην υπουργούς (βλ. Παπακωνσταντίνου)…
Το πότε θα καταλάβουν για τίνος όφελος λειτουργεί το «δόγμα του μαλάκα», κανείς δεν ξέρει!
Πάντως εμείς εκείνο που τους ευχόμαστε είναι πάντα τέτοια… με άφθονες αποκαλύψεις και ονόματα, μήπως και συνειδητοποιήσουν κάποιοι ακόμα «κολλημένοι» με τα κόμματα, ότι το παραμύθι με τη σταχτοπούτα και την κοκκινοσκουφίτσα έλαβε τέλος και ότι η ιστορία γράφεται με πάθος, αλήθεια και πίστη στις αξίες…
ΥΓ. Στα αρχαία ελληνικά η λέξη σήμαινε "άρρωστος". Η λέξη προέρχεται εκ του ρήματος μαλακιάω, που σημαίνει μαλακώνω. Συνώνυμα ρήματα: καταμαλακίζω, πλαδαρούμαι, μαλακύνω. Ως ουσιαστικό η λέξη μαλακία είναι Ιωνική και σημαίνει μαλακός. Στον "Περικλέους Επιτάφιο" του Θουκυδίδη (...φιλοκαλούμεν γαρ μετ' ευτελείας, και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας) η λέξη σημαίνει την μαλθακότητα. Στα Νικομάχεια Ηθικά του Αριστοτέλη η λέξη χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει την καρτερικότητα, ενώ ως λατινική λέξη η malacia, υποδηλώνει την ήρεμη θάλασσα.[3]
Στα νεότερα χρόνια η λέξη μαλακία ταυτίσθηκε με την διανοητική ανεπάρκεια ή εγκεφαλική παθογένεση, εξ ού και η "μαλάκυνση εγκεφάλου". Επίσης και στην εκκλησιαστική γλώσσα διαφαίνεται η αυτή σημασία "από πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν" δηλαδή ως πνευματική ασθένεια - αρρώστια… (messolonghi-press)
…αυτό για όσους το παίζουν ηθικοί και θίγονται με λέξεις που στην ουσία αγνοούν!!!