Το ΚΚΕ στους δρόμους για τη Γέννηση του Χριστού!!!



Τον τελευταίο καιρό απ’ ότι φαίνεται κάτι αλλάζει στο χώρο και τη φιλοσοφία της Αριστεράς...



Για κάποιους τα πάνω έρχονται κάτω και για άλλους, ότι γίνεται είναι μια λογική εξέλιξη των πραγμάτων.

Αρκετοί πλέον αριστεροί έχουν αρχίσει να πηγαίνουν στην εκκλησία, ν’ ασπάζονται τις εικόνες και να κάνουν τον σταυρό τους, να ανάβουν κερί, λίγο άγαρμπα βέβαια, και να φιλάνε το χέρι του παπά…

Βέβαια, κατά πολλούς ο Χριστός, σύμφωνα πάντα με λεγόμενα τους, ήταν ο πρώτος εκφραστής της Αριστεράς! Έτσι, πως θα μπορούσαν ειδικά φέτος να τον ξεχάσουν και να μην τον τιμήσουν!

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, τις γιορτές θα δούμε όλο το ΚΚΕ στους δρόμους να φωνάζει ότι την περίοδο των εορτών απαγορεύεται η καταναγκαστική εργασία  και ειδικά αυτή της Κυριακής που τα δημοκρατικά κόμματα πάνε να μας επιβάλουν!

Από την άλλη, ακούνε κάτι φωστήρες που πάνε να καθιερώσουν την Παρασκευή ως «αργία», ημέρα προσευχής των μουσουλμάνων… και τα παίρνουν στο σφυροδρέπανο!

Στο δρόμο για του Χριστού τη γέννηση συντρόφια και την αργία της Κυριακής, πριν το μοντέλο Καμίνη και Μπουτάρη εξαπλωθεί!

Αυτά ακούει ο Τσίπρας και τρελαίνεται… καθώς βλέπει να χάνει κάτω από τα πόδια του τον παιχνίδι των εντυπώσεων, με τις βραζιλιάνες που ετοιμάζεται να μας φέρει, ως ψηφοσυλλέκτριες!



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35