Sex shop κάνει delivery σαν πιτσαρία!!!



Επειδή άνθρωποι είμαστε και δεν ξέρεις πότε ένα sex toy θα σου είναι απαραίτητο, το sex shop Babeland στη Νέα Υόρκη σκέφτηκε να λειτουργήσει όπως οι περισσότερες πιτσαρίες...


Να κάνει δηλαδή delivery.

Έτσι με ένα τηλεφώνημα ο ντελιβεράς του Babeland καβαλάει το ποδήλατό του και φέρνει στο χώρο του πελάτη την παραγγελία. Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού λένε πως οι πελάτες χρησιμοποιούν αυτήν την υπηρεσία κυρίως τα    Παρασκευοσαββατοκύριακα και οι πλειονότητα των sex toys παραδίδεται σε δωμάτια ξενοδοχείων.

Ο λόγος για τον οποίο αποφάσισαν να δώσουν αυτή την πολυτέλεια στον κόσμο δεν διαφέρει πολύ από το σκεπτικό του delivery της πίτσας.
Είσαι ας πούμε σπίτι και πεινάς, αντί να ντυθείς και να πάρεις τους δρόμους για να φας κάτι, παίρνεις απλά ένα τηλέφωνο. Ετσι ακριβώς λειτουργεί και το delivery των sex toys: έχεις όρεξη για παιχνίδια στο σεξ; Δίνεις την παραγγελία από το σπίτι σου και σε λίγη ώρα το έχεις στο... πιάτο. «Αρκετοί πελάτες μας λένε πως θέλουν να έχουν το sex toy σε μία ώρα» λέει η Steph, μια από τις υπαλλήλους του Babeland.
Μάλιστα το δημοφιλέστερο προϊόν delivery είναι ο δονητής Hitachi Magic Wand. Επίσης οι singles τις περισσότερες φορές τηλεφωνούν για κάποιο ανταλλακτικό ενώ τα ζευγάρια παραγγέλνουν προφυλακτικά και λιπαντικά.


Πάντως όπως διαβάσαμε στο 69magazine η extra τιμή για το delivery είναι κάπως τσουχτερή, καθώς στοιχίζει 30 δολάρια! Είναι δηλαδή να μη σε βρουν στην ανάγκη... (kamarinia)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35