Γιώργος Κυρίτσης: Το mega μας εξαπάτησε...



Λόγια οργής εξαπολύει ο Γιώργος Κυρίτσης, που εδώ και 26 μήνες εκείνος, η σύζυγος του, αλλά και οι συντελεστές της σειράς «Τα Μυστικά της Εδέμ»...


παραμένουν απλήρωτοι!


Ο σεναριογράφος, μη μπορώντας να συγκρατήσει το θυμό και την απογοήτευση του, ξέσπασε λέγοντας:

«Περιμένουμε εδώ και 26 μήνες για να πληρωθούμε αλλά τίποτα… μας λένε συνέχεια ότι δεν έχουν χρήματα. Εμείς όμως έχουμε δουλέψει και αυτό πρέπει να το σεβαστούν. Μέχρι στιγμής έχουμε πάρει κάτι λίγα, για κάποια άλλα επεισόδια, αλλά η μεγάλη οφειλή είναι γι΄αυτά τα 172 επεισόδια. Έχουμε κινηθεί νομικά με την Έλενα και περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουμε. Έχουν κινηθεί νομικά και αρκετοί συνάδελφοι μας. Ελπίζουμε να βρεθεί χρυσή τομή».

Έξαλλος, συνέχισε να λέει:

«Νιώθω εξαπατημένος που δεν τηρήθηκαν οι αρχικές συμφωνίες, ούτε καν ότι θα πληρωθούμε σε δόσεις. Εμείς εμπιστευθήκαμε το κανάλι, υπογράψαμε. Κόψαμε ακόμη και επί πιστώσει το τιμολόγιο με το οποίο η εφορία δεν αναγνωρίζει ότι δεν έχεις πάρει τα χρήματα. Σε φορολογεί. Με την Έλενα, βρεθήκαμε να πληρώνουμε φόρο για τα λεφτά που ακόμη δεν έχουμε πάρει. Βάλαμε δηλαδή χρήματα και από την τσέπη μας».
Μάλιστα περιέγραψε ένα τραγικό σκηνικό που συνέβη πρόσφατα:

«Υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονταν για τα Μυστικά της Εδέμ, που δεν έχουν πληρωθεί και αντιμετωπίζουν ακόμη και προβλήματα επιβίωσης. Μια κοπέλα, είχε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, και δεν είχε χρήματα ν΄αντιμετωπίσει την κατάσταση. Είχαμε συγκλονιστεί όλοι. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Τελικά, χάρη στις προσπάθειες του παραγωγού, βρέθηκαν κάποια χρήματα, τα πήρε, και σώθηκε»... (Espresso-madata)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35