ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – Santa Claus Kingdom (2012-2013)



Έρχεται ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο κλειστό θεματικό πάρκο 12.000 τ.μ. γεμάτο μαγεία, περιπέτεια και παιχνίδια για τα παιδιά και για όσους νιώθουν παιδιά στο βάθος στην καρδιάς τους…


Ο λόγος, για το Santa Claus Kingdom, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο εκθεσιακό κέντρο MEK Παιανίας και θα ανοίξει τις πύλες του την 1η Δεκεμβρίου 2012 !!


Στο χιονισμένο Santa Claus Kingdom και για τους λάτρεις του είδους, θα βρίσκεται το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Ελλάδας , με χρωματισμένο πάγο, πολυέλαιους να κρέμονται από το ταβάνι, live μπάντα, δέντρα και ξηρό καπνό και όλα αυτά σε 500 τ.μ. !!

Παράλληλα, κάθε ημέρα, θα πραγματοποιούνται ποικίλες εκδηλώσεις, για όλα τα γούστα: συναυλίες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, laser show και 3D mapping projection show, χιονοτσουλήθρα, νοστιμιές της κουζίνας του Άι Βασίλη και πολλά άλλα…

Στο Santa Claus Kingdom, θα βρεθούμε σε 4 χώρες!! Ποιες είναι αυτές???


1. Η Χώρα των Πάγων (Ice Land): Περνώντας απο τη Μαγική Είσοδο του Βασιλείου του Άι Βασίλη θα συναντήσουμε το Εργοστάσιο μέσα στο οποίο το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει διάφορα δρώμενα, παιχνίδια και αποτελεί το προπαρασκευαστικό στάδιο πρίν την έναρξη του Μεγάλου Ταξιδιού του  Άι Βασίλη.

Συνεχίζοντας ο επισκέπτης μπορεί να βρεί το Μαγικό Λαβύρινθο, ένα τεράστιο Παγοδρόμιο (500τ.μ.) πλήρες διακοσμημένο με φώτα Led, καπνό, δέντρα και διάφορες μπάντες που θα παίζουν ζωντανά μουσική.

Συνεχίζοντας, ο επισκέπτης μπορεί να δεί το laser show στο Igloo, πλήρως εναρμονισμένο με τον υπόλοιπο διάκοσμο, μια Χιονοτσουλήθρα 30 μέτρων καθώς και ένα πλήθος μαγαζιών με χώρους δημιουργικής απασχόλησης όπως κατασκευές Origami, ανταλλαγή δώρων κ.α


2. H Χώρα της Φαντασίας (Fantasy Land): Στη χώρα της Φαντασίας θα συναντήσουμε το Λούνα Πάρκ και το Κεντρικό Χριστουγεννιάτικο Θέμα.

Το Carousel, ένα πλήθος κουνιστών παιχνιδιών, παιχνίδια- δοκιμασίες τεχνικής ικανότητας όπως το ‘‘Σπάσε τα Πιάτα’’,  ‘‘Ρίξε τους Τενεκέδες’’ , ‘‘Πάρε το Rebound’’ κ.α ,mini συγκρουόμενα αυτοκίνητα και διαδρομές με το Χριστουγεννιάτικο τρένο. Video Games, Hockey και Basket σε Black Room θα ενθουσιάσουν τους βοηθούς του Άι Βασίλη.

Μια σειρά απο δοκιμασίες των βοηθών του Άι Βασίλη θα προάγουν τον υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των μικρών επισκεπτών μέσα απο τη διασκέδαση και τη φαντασία.

3. Η Χώρα της Περιπέτειας (Adventure Land: Στο συγκεκριμένο επίπεδο-χώρα ο επισκέπτης θα μπορεί να παρακολουθήσει διάφορες συναυλίες και θεατρικά δρώμενα περνώντας μέσα απο ένα πλήθος παιχνιδιών που ανεβάζουν την αδρεναλίνη μικρών και μεγάλων.

Θα βρεί 15 μαγαζιά εστίασης που  θα μπορεί να φάει , να δεί τα δρώμενα και να απολαύσει την πορεία των δοκιμασιών των επίδοξων βοηθών του Άι Βασίλη.

Τοίχος αναρρίχησης, velcro, highropes, 14 τραμπολίνο, ο ταύρος και ο μεγαλύτερος στίβος μάχης μήκους 30 μέτρων έρχονται να καταπλήξουν το κοινό. Θα υπάρχει το γήπεδο του Άϊ Βασίλη όπου τα παιδιά θα χωρίζονται σε ομάδες βοηθών με αρχηγούς Ξωτικά και θα περνάνε διάφορες δοκιμασίες δεξιοτεχνίας !!! H δοκιμασία ισορροπίας σε τεράστιες φουσκωτές μπάλες, το flying fox στο οποίο θα ανεβαίνουν σε μια εναέρια διαδρομή και στο τέλος θα κάνουν rappel θα ενθουσιά τους επισκέπτες !!!

Η μεγάλη έκπληξη θα βρίσκεται στο χώρο με τα Τέρατα της Ελληνικής Μυθολογίας και στο Μουσείο Dinosaurs and Friends. Τέλος τo 3D Mapping που θα πραγματοποιηθεί σε αυτό το επίπεδο θα είναι πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα.


4. Η Χώρα της Χαράς (Happy Land): Στη χώρα της Χαράς θα συναντήσουμε τη μεγαλύτερη φουσκωτούπολη 2000 τ.μ. και την μεγαλύτερη πίστα baby cart.

Μετά το τέλος των δοκιμασιών των υποψήφιων βοηθών, θα υπάρχει απεριόριστη χρονική διάρκεια παιχνιδιού, ξεγνοιασιάς και χώρος ξεκούρασης για τους γονείς.

Μια τεράστια επιφάνεια στην οποία ακόμα και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία είναι σίγουρο πως θα νιώσουν παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί πως σε συγκεκριμένα σημεία θα υπάρχουν Vip Rooms και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για Press Conference και ραδιοφωνικές-τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Τιμή εισιτηρίου: 3€ τις καθημερινές, 4€ τα Σαββατοκύριακα
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από τις 11:00 ως τις 23:00

Το Santa Claus Kingdom, θα μείνει ανοιχτό μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου 2013!!

Διεύθυνση Μ.E.C. Παιανίας: Λεωφόρος Αθηνών- Λαυρίου 301
Αττική Οδός, έξοδος 17 (Κάντζα).

Μετρό, σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας(δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία προς το M.E.C.)… (santaclauskingdom)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35