Η εταιρεία Εmirates αναζητά εργαζόμενους στην Αθήνα!!!



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση , η εταιρεία Εmirates που εξυπηρετεί σήμερα 126 πόλεις σε 74 χώρες, αναζητά για...


τη φετινή χρονιά 3.800 αεροσυνοδούς.


Ημέρα Καριέρας, «Cabin Crew Open Day», διοργανώνει το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία της Αθήνας, η αεροπορική εταιρεία Emirates, η οποία και πραγματοποιεί πτήσεις προς τη χώρα μας από τον Ιούλιο του 1996. Η Ημέρα Καριέρας προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους υποψηφίους ενδιαφέρονται, να ανακαλύψουν «τη δουλειά των ονείρων τους και να ζήσουν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι υποψήφιοι, γυναίκες και άντρες, θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος ηλικίας, να καταθέσουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και φωτογραφίες διαβατηρίου κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την ελληνική ιστοσελίδα της Emirates στο link: www.emirates.gr και να λάβουν όλες τις πληροφορίες για την Ημέρα Καριέρας στα ελληνικά. Εναλλακτικά μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους online στο παρακάτω link:

www.emiratesgroupcareers.com.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35