Ο Ρότσα... στον πάγκο του Παναθηναικού



Ραντεβού με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα έχει ο Αλαφούζος και όλα δείχνουν...


 πάμε για διαζύγιο.


Το κλίμα για τον έμπειρο προπονητή είναι πολύ βαρύ, ο κόσμος απαιτεί σε κάθε ευκαιρία την απομάκρυνσή του και ο Αλαφούζος, παρά το γεγονός πως τον εκτιμά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, αφού δεν είναι μεγαλομέτοχος, αλλά εκπρόσωπος των φιλάθλων μέσω της λαϊκής βάσης.

Στον Παναθηναϊκό μάλιστα ελπίζουν στην κατανόηση του Φερέιρα, προκειμένου να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία τους, ενώ υπάρχει και το σενάριο του τεχνικού διευθυντή. Να ζητήσει δηλαδή ο Γιάννης Αλαφούζος από τον Φερέιρα να παραμείνει αλλά στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Όπως και να 'χει, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως δεν θα ξανακάτσει στον "πράσινο" πάγκο και στο ντέρμπι της Τούμπας θα κατευθύνει την ομάδα άλλος. Ή μήπως άλλοι; Τα δύο ονόματα που παίζουν είναι αυτά του Χουάν Ραμόν Ρότσα και του Αναστασίου, ενώ δεν αποκλείεται να τους δούμε και ως δίδυμο στον πάγκο.

Τέλος, έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία σχετικά με την ενεργοποίηση του Βασίλη Κωνσταντίνου και το σενάριο που ακούγεται, αναφέρει πως θα προσληφθεί στη θέση του γενικού αρχηγού, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα σ' αυτή την μεταβατική περίοδο... (sport24.gr-blog)


Ο ιός της μπάλας



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35