Ο καλός μαθητής της Μέρκελ... έφαγε πόρτα!!!



Για «στρατηγική ήττα» της κυβέρνησης, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι μια ημέρα μετά την ψήφιση...


του πιο «ακραίου, αντικοινωνικού πακέτου μέτρων, η κυβέρνηση έχει περιέλθει σε κατάσταση πλήρους απαξίωσης τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό»


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η τακτική του καλού μαθητή της Μέρκελ δεν απέδωσε, γεγονός που καταδεικνύεται από «τον συνεχιζόμενο εκβιασμό των τροικανών σχετικά με την καταβολή της δόσης».

«Αλήθεια τι λένε τώρα οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης που εκβίαζαν τον ελληνικό λαό με το επιχείρημα ότι αν δεν εκταμιευτεί άμεσα η δόση η χώρα θα οδηγηθεί στην άτακτη χρεοκοπία;», διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση «καταρρέει υπό το βάρος της αποτυχίας του μνημονιακού προγράμματος και των κοινωνικών αντιστάσεων».

Καταλήγοντας, η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει πως ο λαός θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του και θα επιβάλει τις εξελίξεις, ανατρέποντας «τη μνημονιακή πολιτική και τους εκφραστές της», στηρίζοντας μια νέα στρατηγική για την Ελλάδα.

Ιδιαίτερα αιχμηρό ήταν και το σχόλιο του Δημήτρη Παπαδημούλη στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. «Τα έδωσαν όλα στην τροικα. "Γδερνουν" με "κατεπείγον" για την δόση. Τωρα εισπράττουν φτύσιμο και αναβολή. Ιδού η "αναδιαπραγματευση" αλα Σαμαρα!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ... (fpress)


Paulitos



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35