Ραγκούσης αποδομεί Ντερμπεντέρη...



Υμνούσες τον Καραμανλή και τον αντιμνημονιακό Σαμαρά...

Δεν είναι σύνηθες να απαντούν πολιτικοί σε υψηλούς τόνους σε γνωστούς δημοσιογράφους αλλά φαίνεται ότι...


ο Γιάννης Ραγκούσης έχει αποφασίσει να μην αφήνει καμία πρόκληση αναπάντητη, ειδικά μάλιστα όταν μπορεί να αντιπαραθέσει πλήθος στοιχείων.


Απαντώντας σε σημερινό άρθρο του κ. Πρετεντέρη στο Βήμα, ο ... πρώην ισχυρός υπουργός των κυβερνήσεων Παπανδρέου αποδομεί... ολοκληρωτικά τον γνωστό δημοσιογράφο, παραθέτοντας μέχρι και video με την αντιμνημονιακή ρητορική Σαμαρά.
Απολαύστε την...ιστορική ανακοίνωση:

Η επίθεση του κ. Πρετεντέρη στο σημερινό Βήμα, αρχικά προδιαθέτει κάποιον να αντιδράσει όπως αρμόζει σε υβρίζοντες, όπως συνήθως αρμόζει στον κ. Πρετεντέρη: δηλαδή αγνοώντας τον, αφήνοντας την εμπάθεια, την ακραία διαστρέβλωση και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς να ευεργετήσουν τον υβριζόμενο και να πλήξουν τον υβριστή.

Θα ήταν όμως λάθος να μείνει κανείς στο συμπλεγματικό σκέλος του άρθρου. Γιατί ενώ δεν το επιδιώκει, δίνει τελικά την αφορμή να αναδειχθούν κρίσιμες παράμετροι της εθνικής μας τραγωδίας.

Σε αυτήν την τραγωδία το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης συνολικά και συγκεκριμένοι πολιτικοί έχουν αδιαμφισβήτητα την πρωτεύουσα ευθύνη.
Αλλά ποιοί πολιτικοί; Όλοι; (parapolitiki -nonews-news)

Η συνέχεια εδώ 

Ο άπαιχτος



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35