Μήπως έχεις και εσύ email από την... εφορία;



Ηλεκτρονικά μηνύματα σε εκατοντάδες χιλιάδες οφειλέτες του Δημοσίου αποστέλλει τις τελευταίες ημέρες η Εφορία καλώντας τους εντός 15 ημερών να...


διευθετήσουν το θέμα, αλλιώς πέραν των προσαυξήσεων και του φορολογικού μπλόκου στις συναλλαγές τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με κατασχέσεις εισοδημάτων και περιουσιακών στοιχείων.



Μαζικά φεύγουν από τις εφορίες διαταγές πληρωμών σε τράπεζες και λογιστήρια ιδιωτικών επιχειρήσεων για παρακράτηση από τις καταθέσεις και τη μισθοδοσία των εργαζομένων του ποσού της οφειλής από κάθε είδους φόρο, τελών ακόμα και από κλήσεις της τροχαίας.


Με τα e-mail, σύμφωνα με το Έθνος, που είναι ονομαστικά και αρχίζουν με την ευγενική προσφώνηση «Αγαπητέ κύριε ή κυρία», ενημερώνεται ο φορολογούμενος ότι έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στα ηλεκτρονικά αρχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών σε συγκεκριμένη ημερομηνία διαπιστώθηκε ότι έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές ή δόσεις οφειλών βεβαιωμένες στις ΔΟΥ και καλείται εντός 15 ημερών να προβεί στην τακτοποίηση της παραπάνω εκκρεμότητας.


Το μήνυμα καταλήγει:


«Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε άμεσα στη ΔΟΥ όπου είναι βεβαιωμένες οι οφειλές σας, ή σε οποιαδήποτε άλλη ΔΟΥ σάς διευκολύνει.


Σε περίπτωση που έχετε τακτοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο τις ληξιπρόθεσμες δόσεις οφειλών σας, παρακαλούμε να αγνοήσετε την παρούσα επιστολή. Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνσή μας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.... (Zougla-madata)


Paulitos



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35