Νέες υπηρεσίες στο TaxisNet...



Επιτέλους, απλοποιούνται οι συναλλαγές των φορολογουμένων καθώς με τις νέες υπηρεσίες που εισάγονται δεν είναι πια απαραίτητη...


η επίσκεψη στις ΔΟΥ. Το Υπουργείο Οικονομικών προχωρά στη δημιουργία πέντε νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, οι οποίες θα ενταχθούν στο TAXISnet. Στόχος τους είναι  να διευκολύνουν τις συναλλαγές των φορολογούμενων μετά και από την κατάργηση 127 ΔΟΥ σε όλη την Ελλάδα.


Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο Νοέμβριο μέσω του TAXISnet θα μπορούν να γίνονται πληρωμές οφειλών, καθώς οι πολίτες μέσω των υπολογιστών τους να τυπώνουν τα σχετικά παραστατικά που θα χρησιμεύσουν στην πληρωμή τους στις τράπεζες. Το ίδιο ισχύει και για την πληρωμή των δόσεων, οι οποίες θα τυπώνονται από τον φορολογούμενο από τον επόμενο Δεκέμβριο. Τον ίδιο μήνα οι χρήστες θα μπορούν πλέον να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα μισθωτήρια ενοικίασης, ενώ από τον Ιανουάριο θα μπορούν να αγοράζουν παράβολα ηλεκτρονικά, τυπώνοντας τον κωδικό που αντιστοιχεί στο καθένα και εξοφλώντας τον στις τράπεζες. Το ίδιο σύστημα θα ισχύει και για τις οίκοθεν πληρωμές… (moneypro)

Ελεύθερο ρεπορτάζ




Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35