Η φαντασία στη χορηγία...



Ο οίκος ανοχής Villa Erotica και το γραφείο τελετών του Χρήστου Παναγιώτου που στηρίζουν οικονομικά τις ομάδες...


του Βουκεφάλα και του Παλιόπυργου στο ελληνικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, διεκδικούν τον τίτλο των πιο ασυνήθιστων χορηγών στα παγκόσμια αθλητικά χρονικά. Τα διεθνή μέσα, όπως ήταν φυσικό, ασχολήθηκαν εκτεταμένα με το θέμα και κατάφεραν να εντοπίσουν και άλλες χορηγικές ιστορίες ξεφεύγουν από την πεπατημένη.


Η ομάδα Playford στη Μεγάλη Βρετανία, η οποία αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, υποσχέθηκε ότι θα έπαιζε με τα εσώρουχα αν δεν έβρισκε κάποιον σπόνσορα που θα πλήρωνε 750 στερλίνες για τις στολές της. Μάλιστα οι παίκτες της για να υποστηρίξουν το αίτημά τους έφτιαξαν ένα βίντεο όπου παίζουν μπάλα φορώντας εσώρουχα, αθλητικά παπούτσια και επικαλαμίδες.

Η ισπανική Valencia δεν κατάφερε να βρει σπόνσορα κι έτσι έβαλε στις μπλούζες της τα στοιχεία του λογαριασμού της στο Twitter. Η Vélez Sársfield από την Αργεντινή, η οποία επίσης δεν κατάφερε να προσελκύσει χορηγούς, γέμισε τις εμφανίσεις των παικτών της με εικόνες χειλιών που δίνουν φιλιά. Τέλος, μια εταιρεία ονόματι Ashley Madison, η οποία στην ιστοσελίδα της προσφέρει γνωριμίες σε άντρες και γυναίκες που είναι ήδη δεσμευμένοι, πρόσφερε μια χορηγία ύψους 2,5 εκατ. ευρώ στην Αθλέτικο Μαδρίτης και τη Σεβίλη για να διαφημιστεί. Επίσης θα έδινε ένα μεγάλο ποσό σε όποιον από τους παίκτες της ομάδας έκανε απιστία στη σύζυγό του. Η χορηγία, όπως ήταν φυσικό, απορρίφθηκε… (moneypro)

Paulitos



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35