Η σύντροφος του Ολάντ σε ερωτικό τρίγωνο... βογκητών!



Νέοι … μπελάδες για τον Γάλλο πρόεδρο με βιβλίο που αποκαλύπτει τις ερωτικές...


περιπέτειες της συντρόφου του


Ένα νέο βιβλίο με τίτλο «ο Μπελάς», που κυκλοφορεί σήμερα, αποκαλύπτει ότι ο Φρανσουά Ολάντ μοιραζόταν … ερωτικά την ερωμένη του, Βαλερί Τριεβιλέρ, με υπουργό του Νικολά Σαρκοζί!

Όπως γράφει, η Τριεβιλέρ ήταν τόσο γοητευτική που κέντρισε το ενδιαφέρον και του Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος εκδήλωσε το ενδιαφέρον του αλλά έφαγε «χυλόπιτα»!

Μέσα στο βιβλίο υπάρχουν πικάντικες λεπτομέρειες που θα προκαλέσουν πονοκέφαλο σε αρκετούς.

Διαβάστε: στις αρχές του 2000, η Τριεβιλέρ φέρεται να είχε παράλληλη σχέση με Ολάντ και με τον Πατρίκ Ντεβεντζιάν. Μέχρι εδώ καλά. Το θέμα είναι ότι ο Ολάντ φέρεται να γνώριζε για την παράνομη σχέση, και έκανε τα στραβά μάτια!

Σε άλλο κεφάλαιο αναφέρεται και στο φλερτ που της είχε κάνει ο Σαρκοζί ένα βράδι, που ενώ κρατούσε το χέρι της τότε συζύγου του, Σεσιλιά, πήγε δίπλα στην Βάλερι, και της εξομολογήθηκε πόσο όμορφη την έβρισκε!
Η πολιτική ρεπόρτερ τον απέρριψε αμέσως, αγριοκοιτάζοντάς τον μάλιστα! Ο Σαρκοζί αρκετά θιγμένος, φέρεται να είπε στους παρευρισκόμενους: «Ποια νομίζει ότι είναι; Δεν είμαι αρκετά καλός για αυτήν»; (parapolitika)

...ευτυχώς οι δικοί μας δεν έχουν τέτοια βίτσια! Όλοι τους ηθικά στοιχεία και όλοι τους από σπίτι. Να φανταστείς ότι ήταν τόσο σεμνοί, που την πρώτη νύχτα του γάμου τους, ντρεπόντουσαν να γδυθούν. Πες ένα όνομα και άσε τη φαντασία σου να οργιάσει...

Paulitos



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35