Και κλάμα η Βανδή ρε παιδάκι μου…



Το βράδυ της χθεσινής Πέμπτης ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο για τη γνωστή όμορφη τραγουδίστρια μιας και κλήθηκε να αποχαιρετήσει...

 τον επί χρόνια επιστήθιο φίλο και συνεργάτη της Δημήτρη Γιαννέτο. Ο διάσημος make up artist και hair stylist βρέθηκε χθες βράδυ στο Poseidonio, όπου και εμφανίζεται η Δέσποινα. Ο Γιαννέτος πήγε να διασκεδάσει και φυσικά να απολαύσει την αγαπημένη του φίλη από κοντά, λίγες ώρες πριν φύγει μόνιμα για Νέα Υόρκη. Η τραγουδίστρια φανερά στενοχωρημένη τον αποχαιρέτησε από σκηνής και του ευχήθηκε καλό ταξίδι και καλή τύχη με τη νέα του ζωή εκεί, αφού η L'Oréal της Νέας Υόρκης του έκανε πρόταση συνεργασίας.


Όσο για τον αντικαταστάτη που θα επιμελείται την Ελληνίδα τραγουδίστρια; Οι πληροφορίες λένε ότι ο νέος βοηθός της θα είναι ο Θάνος Βογιατζής. Ο Βογιατζής είναι πολύ διάσημος make-up artist με μεγάλη πείρα και βασικός συνεργάτης της Μαρίας Μπακοδήμου… (queen)


…αυτά είναι προβλήματα και όχι ότι θα κοπεί η σύνταξη σε εκατοντάδες γερόντια! Αυτοί σύμφωνα με την Τρόικα, τα έφαγαν τα ψωμιά τους!

Ο άπαιχτος



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35