Ρωσίδα call girl δολοφόνησε 69χρονο συνταξιούχο!!!



19 κατάγματα συνολικά είχε υποστεί ο 69χρονος συνταξιούχος...


 Γουίνστον Φερνάντεζ, το πτώμα του οποίου βρέθηκε ένα μήνα μετά το θάνατό του στην κρεβατοκάμαρά του. Κατηγορούμενη είναι η 38χρονη Ρωσίδα ιερόδουλη Ναταλία Γούλεϊ -με ταρίφα 750 ευρώ την ώρα- που εξοργίστηκε επειδή της ζήτησε να του ικανοποιήσει ένα βίτσιο του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, αυτή ήταν η 4η φορά που ο άτυχος χήρος είχε προσλάβει την 38χρονη Ρωσίδα (η οποία στο σάιτ έλεγε πως ήταν μόλις 26 ετών). Μάλιστα ήταν τόσο ικανοποιημένος μαζί της που της είχε γράψει online review το οποίο έλεγε «Είναι αυθεντική, φιλική και παθιασμένη. Είναι πραγματική απόλαυση να είμαι μαζί σου. Θέλω να περάσουμε μαζί μια ζωή».

Όλα αυτά μέχρι την στιγμή που η Ναταλία αρνήθηκε να του προσφέρει μια συγκεκριμένη σεξουαλική υπηρεσία και εκείνος την έσπρωξε στο κρεβάτι προκειμένου να πάρει ότι θέλει.

Η συνοδός φέρεται να εξοργίστηκε και να άρχισε να τον χτυπάει και να τον κλωτσάει μέχρι που του έσπασε ότι κόκαλο είχε στο σώμα του. Στην συνέχεια του έκοψε την γραμμή του τηλεφώνου και τον άφησε να ξεψυχήσει. Η αστυνομία βρήκε το πτώμα του ακριβώς ένα μήνα μετά το επεισόδιο... (iefimerida)


…γι’ αυτό, προσοχή σε όποια βάζεις στο κρεβάτι σου!!!


Paulitos



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35