Η σύζυγος έστησε απαγωγή με τον εραστή της...



Κίνησε γη και ουρανό για να απελευθερώσει τη γυναίκα του από...


τους απαγωγείς της και να τη σφίξει στην αγκαλιά του.


Το «πιπεράτο» περιστατικό συνέβη στην Καλαμάτα και έφερε τα πάνω κάτω στην αστυνομία, η οποία επί έναν μήνα αναζητούσε την 32χρονη «πρωταγωνίστρια» της ιστορίας, της οποίας ο ανυποψίαστος άνδρας της είχε δηλώσει την εξαφάνιση. Όπως αποκαλύφτηκε όμως έναν μήνα αργότερα, η ζωηρή Καλαματιανή είχε φύγει με τη θέλησή της από το σπίτι της μαζί με τον Πακιστανό εραστή της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ο 35χρονος σύζυγος έψαχνε τη γυναίκα του από τις 29 Αυγούστου 2012, και μάλιστα είχε ενημερώσει γι' αυτό την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Όπως τους είχε πει, εκείνη την ημέρα γύρισε στο σπίτι του και δεν τη βρήκε, ενώ όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, το κινητό της τηλέφωνο ήταν κλειστό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό της, ώσπου το περασμένο Σάββατο ο 35χρονος επικοινώνησε αυτή τη φορά με το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για να ενημερώσει τους αστυνομικούς ότι λίγα λεπτά νωρίτερα είχε δεχτεί μια κλήση στο κινητό του από απόκρυψη.

Έντρομος τους είπε ότι στην άλλη άκρη της γραμμής ένας άνδρας και μια γυναίκα τού ζητούσαν να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη έχοντας μαζί του το ποσό των 5.000 ευρώ προκειμένου να του υποδείξουν πού βρίσκεται η σύζυγός του.

Τα χαρτονομίσματα του ποσού που ζητούσαν οι άγνωστοι προσημειώθηκαν και την επομένη παραδόθηκαν σε μια 36χρονη Ελληνίδα και έναν 19χρονο Έλληνα, παρουσία ενός 26χρονου Πακιστανού. Τη στιγμή της παράδοσης οι τρεις συνελήφθησαν και με τη σχηματισθείσα δικογραφία που αφορά το αδίκημα της εκβίασης θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή όλα «μαρτυρούσαν» απαγωγή, όμως τα πράγματα πήραν νέα τροπή όταν οι αστυνομικοί, ύστερα από αναζητήσεις, μπήκαν στον καταυλισμό Τσιγγάνων στο Εργοχώρι Ημαθίας όπου βρισκόταν η 32χρονη.

Οι άνδρες του τμήματος έμειναν με το στόμα ανοικτό όταν η γυναίκα τούς αποκάλυψε ότι έφυγε από τον σύζυγό της με τη δική της θέληση με σκοπό να ζήσει με έναν Πακιστανό, ο οποίος εκείνη τη στιγμή έλειπε και αναζητείται από την αστυνομία. Τα χρήματα που ζητούσαν οι δράστες δηλαδή δεν ήταν λύτρα απαγωγής, αλλά ουσιαστικά χρήματα που ήθελε η νεαρή Καλαματιανή για να ανοίξει τη νέα σελίδα στη ζωή της... (newsbomb)

Paulitos



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35