Η "αποστασία" της αδερφής και της μεγαλοκυρίας!!!



Της Ελλάδας τα παιδιά βγήκαν στο δρόμο με καραμπίνες και σουγιά, με το σύστημα να τους κοιτάζει και να μη μιλά…

v  Αχ βρε Σαμαρά, αχ βρε Σαμαρά, από αποστασία θα...


την πάθεις τη ζημιά, μιας και τη  γνωρίζεις εσύ πολύ καλά, γιατί καθώς λένε, έτσι τον έφαγες το Μητσοτάκη εκείνη την «πρόστυχη» βραδιά! Και αφού η ιστορία επαναλαμβάνετε, το έλεγε άλλωστε και η γιαγιά σου στα παραμύθια, κοίτα να την κάνεις, πριν μπουκάρουν της Ελλάδος τα παιδιά και κάνουν μέγα σαματά!


v  Και μη φοβάσαι! Δεν θα είναι ο Τσίπρας ο επόμενος πρωθυπουργός, γιατί έχει χάσει τον προσανατολισμό του ο καψερός, καθώς τώρα όλοι τον έχουν πάρει στο ψιλό: «Καλώς τον ‘Έλληνα πρωθυπουργό…» με το χαϊβάνι να έρχεται εδώ και να το παίζει οπλαρχηγός!  

v  Και μιας και το σκάνδαλο της φοροδιαφυγής έχει γίνει το «Άρλεκιν» της εποχής, μην εμπιστεύεστε κανέναν «πραματευτή» αν δεν θέλετε η ζωή σας να ξεβρακωθεί! Και μην ακούτε τώρα για οπλοφορίες, ξυράφια και πραξικοπηματίες, είναι λόγια για να τρομάζουν οι αδερφούλες και οι μεγαλοκυρίες…

v  Αυτές που τόσα χρόνια έξυναν μαλλί, γιατί δεν είχαν κάνει τίποτε άλλο στη ζωή, εκτός από το βάζουν σιλικόνη στον ποπό τους και στο βυζί και να κάνουν λεύκανση στα δόντια και στην περιοχή τους την ερωτική!

Έλα και πλησιάζει η παρέλαση…

Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως




Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35