Η Βάνα Μπάρμπα βγαίνει στο κλαρί (tv)!



Το νέο της τηλεοπτικό βήμα από τη συχνότητα του Alpha ετοιμάζει η Βάνα Μπάρμπα, σύμφωνα με πληροφορίες. Η γνωστή ηθοποιός που έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με την τηλεόραση θα ξεκινήσει την άλλη εβδομάδα γυρίσματα για μία νέα και πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή, η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται το Νοέμβριο από το κανάλι...


της Κάντζας.


Η εκπομπή αυτή, σύμφωνα με τις  πληροφορίες του entertv.gr, θα ολοκληρωθεί σε περίπου 15 με 20 επεισόδια και θα περιλαμβάνει αποκλειστικά εξωτερικά γυρίσματα και συνεντεύξεις με πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Το όνομα της εκπομπής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο πρώτος καλεσμένος της Βάνας Μπάρμπα θα είναι ο Τζίμης Πανούσης. Αναμένουμε  με ανυπομονησία, λοιπόν… (tvnea)


...ναι ναι, είναι αυτό που έλειπε από την ελληνική τηλεόραση και εύγε σε αυτόν που το σκέφτηκε! Νέο αίμα, νέες ιδέες και πάνω απ’ όλα με star που δε διστάζουν να τα πετάξουν όλα για το καλό του τηλεθεατή! Τώρα εξηγείτε γιατί πριν ένα περίπου μήνα πέταξε τα βυζάκια της έξω... Της είπαν οτι θα βγεί στο «κλαρί»


Paulitos



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35