Πλανόδιος κάνει τεστ... πατρότητας μέσα σε φορτηγό!


Αν έχετε μείνει έγκυος και δεν ξέρετε ποιος είναι ο πατέρας ή είστε εσείς ο άντρας και φοβάστε πως πολύ σύντομα θα γίνετε πατέρας, τότε η λύση βρίσκεται ακριβώς δίπλα σας...



Ο ευφυέστατος επιχειρηματίας JaredRosenthal αποφάσισε να διευκολύνει τους αναποφάσιστους και προβληματισμένους άντρες, φέρνοντας πιο κοντά τους την… πολυπόθητη απάντηση!

Φορτηγάκι με την επιγραφή «Ποιος είναι ο πατέρας σου» περιοδεύει λοιπόν στους δρόμους της Νέας Υόρκης και προσφέρει επιτόπου τεστ πατρότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο.

«Πολλοί άντρες έρχονται να κάνουν τεστ DNAαλλά και γυναίκες...


με δείγματα των συζύγων τους, χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν.


Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα, καθώς υπάρχουν καλές αλλά και κακές στιγμές. Τα αποτελέσματα είναι απολύτως αξιόπιστα και παραδίδονται είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όσο για το κόστος; Από 300 έως 575 δολάρια, ανάλογα με την περίπτωση» περιγράφει ο επιχειρηματίας.

«Η επιχείρηση πάει πολύ καλά γιατί μπορεί το τεστ πατρότητας να μην είναι κάτι για το οποίο θα ακούσεις πολλούς να μιλάνε αλλά υπάρχει μεγάλη ζήτηση σχετικά με αυτό» συμπληρώνει ο JaredRosenthal… (newsbeast- cretalive)

Paulitos



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35