Η Πύλη της ωριμότητας


Αγαπητοί φοιτητές,


Οι εξετάσεις αποφοίτησης είναι το αποκορύφωμα όχι μόνο της σχολικής εκπαίδευσης, αλλά και ένας τρόπος ζωής...



Σε αυτή την περίπτωση η οποία καταλήγει ένα από τα πιο σημαντικά στάδια στη ζωή όλων των μαθητών, ως Πρύτανης του Διεθνές Τηλεματικό Πανεπιστήμιο UNINETTUNO θέλουν να είναι κοντά στην προετοιμασία σας με τη συνοδεία βίντεο μαθήματα. Τα βίντεο μαθήματα προσφέρονται δωρεάν είναι για την πρώτη αυτή έκδοση που σχετίζονται με τα θέματα που καλύπτονται από τις γραπτές και προφορικές εξετάσεις της λήξης 2012, ιδίως για τη γυμνάσιο, η υψηλή επιστήμη σχολείο και ψυχο-παιδαγωγικών μαθημάτων βίντεο είναι διαθέσιμα για τους κλάδους της ιταλικής , ελληνικής και Μαθηματικών , έτσι μπορείτε να έχετε ένα καθηγητή πάντα...


στη διάθεσή σας για τη μελέτη και την αξιολόγηση των επιχειρημάτων των υλικών υπό έρευνα ..


Επιπλέον θα έχετε τις Δέκα Εντολές του σχολείου υψηλό, ένα εισαγωγικό μάθημα για τα πρότυπα της συμπεριφοράς της συνέντευξης, η οποία θα σας πω για τον καταλληλότερο τρόπο για να δημιουργήσει συνέντευξη προφορική εξέταση σας: στρατηγικές, εκπαιδευτικό υλικό, καθώς και τους πιθανούς τρόπους προσέγγισης της επιτροπών, καθώς και άλλα ειδικά μαθήματα σχετικά με τις στρατηγικές για να προσεγγίσει το θέμα της γραπτής ιταλικά, τα μαθηματικά και η ελληνική έκδοση.

Μακριά από την επιθυμία να αντικαταστήσουν τους εκπαιδευτικούς που συνόδευαν τους μαθητές κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους, στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα εκπαιδευτικό βοήθημα που επιτρέπει να συλλέξει και να οργανώσει την καλύτερη γνώση διαθέτει, προσφέροντας μια οργανική και συστηματική πρόγραμμα των αναφερόμενων κλάδων. Θα χρησιμοποιήσουμε τα πιο καινοτόμα εργαλεία, internet, smartphones, τα δισκία, στην οποία θα βρείτε ανά πάσα στιγμή τα μαθήματα που ενυπάρχουν στο πρόγραμμα των κλάδων που αναφέρονται παραπάνω. Κατά την τελευταία περίοδο της προετοιμασίας σας, θα αντιμετωπίσουν και να επιλύσουν τυχόν αμφιβολίες σε μια διαδραστική ιστοσελίδα με δασκάλους UNINETTUNO.

Ελπίζω ότι αυτή η πρωτοβουλία θα είναι πολύ χρήσιμο και θα σας βοηθήσει να αυξήσει τις ικανότητές του και την επιτυχία με το μέλλον σας.

Ο Πρύτανης του Διεθνές Τηλεματικό Πανεπιστήμιο UNINETTUNO Καθ. Μαρία Amata Garito

Εγγραφή για δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό για περαιτέρω μελέτη, οι Εισαγωγικά μαθήματα σχετικά με την προσέγγιση σε γραπτές και προφορικές εξετάσεις και τα εργαλεία για να αλληλεπιδρούν με τους καθηγητές και τους μαθητές… (http://ilportaledellamaturita.uninettuno.it)


Ο άπαιχτος



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35