Γρηγόρης Αρναούτογλου-Κατερίνα Κόκλα: Ένα ειδυλλιακό καλοκαίρι στη Νάξο…



Ο «όμορφος κόσμος» του Γρηγόρη Αρναούτογλου έχει φέτος το καλοκαίρι έναν και μοναδικό προορισμό, τη Νάξο. Ο παρουσιαστής απαρνήθηκε την αγαπημένη του Χαλκιδική για χάρη της συντρόφου του, Κατερίνας Κόκλα, με αποτέλεσμα η μόνη φορά που την επισκέφθηκε να είναι ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, καθώς ήθελε για ακόμα μία χρονιά να εκπληρώσει το τάμα του, στη γενέτειρά του, Μεγάλη Παναγιά…


Ο παρουσιαστής φαίνεται ότι ζει έναν μεγάλο έρωτα με την Κατερίνα, η οποία έγινε και αφορμή να κάνει ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα. Σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Άγιο Προκόπιο, ο Γρηγόρης αγόρασε ένα ποσοστό γνωστού beach bar, στο οποίο και βρίσκεται καθημερινά από νωρίς το πρωί. Αναλαμβάνει πολλές υποχρεώσεις, ενώ συχνά μετέχει και σε κάποιες από τις εργασίες που πραγματοποιούνται σε αυτό.


Ωστόσο, τα μεσημέρια του είναι πάντα αφιερωμένα στην αγαπημένη του, η οποία μόλις τελειώνει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της στο ινστιτούτο αισθητικής που διατηρεί στη Χώρα του νησιού, συναντά τον σύντροφό της και περνούν μαζί τις ώρες τους, ενώ δεν διστάζουν να είναι και αρκετά διαχυτικοί ο ένας με τον άλλο, παρά τα αδιάκριτα βλέμματα των λουομένων. Το ζευγάρι γευματίζει αργά το απόγευμα σε γραφικά ταβερνάκια, με τον Γρηγόρη να απολαμβάνει τη στήριξη των ντόπιων, οι οποίοι από ότι φαίνεται τον θεωρούν πια Ναξιώτη!

Πηγή: Hello




Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35