ΣΟΚ! Σύλληψη στην Οστράβα τρομοκράτη, πιστό «αντίγραφο» του Άντερς Μπρέιβικ, με τη βόμβα στο χέρι!!! (video)


Η Τσεχική μονάδα ειδικών δυνάμεων συνέλαβαν στις 10 Αυγούστου, έναν 29 χρόνο τρομοκράτη κάτοικο της Οστράβα, που πιθανόν είχε ως πρότυπο το νορβηγική τρομοκράτη Anders Breiviku… την ώρα των δοκιμών, πριν την εκτέλεση του «έργου» του!



Ο επικεφαλής της δικαστικής αστυνομίας στην Οστράβα, Ράντοβαν Vojta είπε ότι ο κρατούμενος ανακαλύφθηκε σε ένα διαμέρισμα «οπλοστάσιο»: Μερικές εκατοντάδες φυσίγγια, φορητά όπλα και μηχανή, εκρηκτικές ύλες, ακόμη και βόμβα αέρα της οποίας η έκρηξη θα μπορούσε να καταστρέψει ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο!




Στο διαμέρισμα βρέθηκαν επίσης μια αστυνομική στολή και η νομιμότητα του τεχνικού εξοπλισμού των εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται από την αστυνομία της Τσεχίας, που σύμφωνα με τον Vojta, ο τρομοκράτης σχεδίαζε να υποδυθεί έναν αστυνομικό για να αποφύγει πιθανούς ελέγχους και πλέον ανενόχλητος να οργανώσει και να ολοκληρώσει το σχέδιό του!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του μέχρι τότε υπόπτου, αλιεύοντας τα  e-mail, στα οποία άφηνε να εννοηθεί ότι συμπάσχει με τη νορβηγό τρομοκράτη Anders Breivikiem!

Επίσης, ο 29χρονος είχε στο ποινικό του μητρώο ποινή εξάμηνης φυλάκισης, στην οποία δόθηκε τελικά αναστολή εκτέλεσης, έχοντας κριθεί "ένοχος γι απόπειρα εμπρησμού πρατηρίου καυσίμων"… (wiadomosci.gazeta)



Δες το βίντεο που ακολουθεί...

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12327895,Zatrzymano___czeskiego_Breivika____W_bloku_mial_bron.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Komentarze


«Ελεύθερο ρεπορτάζ»



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35