Η Παναγιά... θύμα των ΜΜΕ!!!



Θύμα της κρίσης λένε οι «ανεγκέφαλοι» έπεσε η Παναγιά, με τα ΜΜΕ να το «διαφημίζουν» εκνευριστικά, καθώς λένε πως οι Έλληνες εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο Σαμαρά που θα τους δώσει συντάξεις, εφάπαξ και τα σχετικά, με τη Ρεπούση να τρίβει τα χέρια της από χαρά! Ούτε στο στοίχημα να την είχαν δηλαδή!


v  Δυστυχισμένος όποιος στη θρησκεία την πλάτη γυρνά... ενω αύριο τη βοήθεια της Παναγιάς θα ζητά, με το που θα μείνουν στον άσσο απο αποθέματα ψυχικά, σωματικά και οικονομικά. Το είπαν και οι συνδικαλιστές, οτι με εργασία και το σταυρό στο χέρι, δεν πάς μπροστά....


v  Και οσο πλησιάζει το Ραμαζάνι, βράζει για τα καλά το καζάνι, μετά και απο τα μηνύματα τα απειλητικά που έγραψαν κάποιοι στα τζαμιά! Και καλά θα κάνει η εξουσία να βάλει τάξη, γιατί στο ΟΑΚΑ προβλέπεται δυστυχώς να γίνει... τρελό πάρτι!


v  Κάθε λιμάνι και καημός και όποιος σταθεί όρθιος θα είναι ήρωας κανονικός! Το έλα να δεις επίσης  θα γίνει και με τις «άγαμες» κυρίες που στα τέσσερα  θα πέσουν... για να τις περάσουν οι «βαρώνοι» της εξουσίας! Το κομπόδεμα θα τους πάρουν πίσω, καθώς πιστεύουν οτι δεν αξίζουν μια, γι’ αυτο μένουν στο ράφι! Έχουν μυαλό... η εξουσία!


v  Με 3,99 εριξε ο Πάγκαλος στην αγορά το βιβλίο, για να κάνει πάταγο και να προκαλέσει το λαό, να το αγοράσει και να μάθει που τα έτρωγε  μέχρι τώρα το θωρηκτό! Αυτά άκουσα και η Σταμάτη, πήρε μια χουφτα smarties και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας...


Βοήθα μας Παναγιά μου να σωθούμε απο αυτούς τους «κοκοβιούς», πριν είναι αργά...


Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35