Η Ελλάδα μας ανήκει…


Είναι η πατρίδα μας, είναι η μάνα που μας γέννησε, που μας δίδαξε την ιστορία της και τον πολιτισμό της και μας έκανε υπερήφανους.



Είναι η ζωή μας όλη, που δεν έχουμε καμία πρόθεση, ούτε διάθεση να τη θυσιάσουμε στο βωμό μιας Ευρωπαϊκής σύγχρονης ισοπέδωσης θεσμών και αξιών.

Είμαστε τα παιδιά μιας χώρας που γέννησε τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, που δίδαξε σ’ όλο τον κόσμο τι είναι να αγωνίζεσαι για τις ιδέες σου και να πολεμάς για την ελευθερία σου.

Να όμως, που στο πέρασμα των χρόνων βρέθηκαν κάποιοι που μπροστά στο δικό τους συμφέρον και τη δική τους προβολή, βάλθηκαν και υποτάχθηκαν στα πονηρά σχέδια των εχθρών μας, δίχως ίχνος ντροπής.

Βάλθηκαν να ξεπουλήσουν τα πάντα, μετατρέποντας τη χώρα σε μια απέραντη boutic laika!

Η αρχή έγινε, γιατί το σχέδιο ήταν πολύ καλά δουλεμένο, οι βάσεις μπήκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι αλλαγές έγιναν αφού πρώτα αγόρασαν τη συνείδηση πολλών συνανθρώπων μας, και τώρα που έπεσαν οι υπογραφές για εξ’ ολοκλήρου παραχώρηση, ο γίγαντας ξύπνησε!

Ξύπνησε όμως πληγωμένος καθώς είδε αυτούς που πρόδωσαν τη χώρα του να συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο, δίνοντας το δικαίωμα στον κάθε τυχάρπαστο να δηλώνει ότι πρόστυχο και ελεεινό του έρχεται στο μυαλό.

Τους είδε να παλεύουν με νύχια και με δόντια ώστε να διαγράψουν τους αγώνες των προγόνων μας, να χλευάζουν τα ήθη και τα έθιμα του λαού μας, να πολεμούν την εκκλησία, να γελοιοποιούν τη θρησκεία και να προσπαθούν να «κουρέψουν» τη γλώσσα, γιατί λέει είναι πολύ δυσνόητη στους ξένους πληθυσμούς.

Μα πιο πολύ τον πόνεσε όμως, όταν είδε τα παιδιά αυτής της χώρας να έχουν καταθέσει τα όπλα και να μην πολεμούν για τα ιδανικά και τις αξίες αυτού του τόπου.

Η Ελλάδα μας ανήκει και πρέπει να την προστατέψουμε…


Παύλος Ανδριάς

(αναδημοσίευση από το ilialive) 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35