Τυφλός… ξεψειρίζει τη μαϊμού!!!



Την τύφλα τους έχουν εκεί μέσα στην κυβέρνηση, αφού με τίποτα δεν μπορούν να βρούν ποιοι είναι εκείνοι που τόσα χρόνια παίρνουν τις μαϊμού συντάξεις! Κατά τ’ άλλα, είναι ικανοί λέει να μας βγάλουν από την κρίση!!!


v  Έλα αρκουδιάρη πάμε ως στον Άρη, παντού όλα τα ζαβά συντροφιά, το λαμόγιο γαυγίζει, η Ελλάδα μυρίζει βρωμιά και ο Έλληνας ζητά λευτεριά! Το πόδι τους πάτησαν οι άλλοι στον Άρη και εμείς εδώ… ξεψειρίζουμε ακόμα τη μαϊμού… που είχε και δίπλωμα οδήγησης!


v  Οι κλέφτες πάνε παραλία, αφού η ζέστη είναι ανυπόφορη και κανείς πλέον δεν αφήνει τίποτα στο σπίτι! Ντου κάνουν στις παραλίες και αρπάζουν ό,τι βρούν! Από κουβαδάκια, μπρατσάκια και ακριβά μαγιό, μέχρι μπουζόκλειδα, κατσαβίδια και ότι μπορεί να πουλήσει σε πάγκο λαϊκής!!!



v  Πάρτε κύριε λαχεία! Να δείτε τώρα που θα τα πουλήσουν, ο κόσμος θα γεμίσει λεφτά! «Εννέα στους δέκα κερδίζουν» θα είναι το σλόγκαν. Θα ρίξουν το τυράκι και θα τσιμπήσει το ποντικάκι, αφού με την τύφλα του, δεν υπάρχει περίπτωση να δει τη φάκα! Ακολουθούν λέει και τα ΕΛΠΕ, εκεί που τα επιδόματα, οι εκδρομές και οι παροχές, ήταν για χρόνια βασιλικές…


v  «Τα πλοία πεθαίνουν στα λιμάνια…» τραγουδούσε ο Πόλυς Κερμανίδης, αλλά στην περίπτωσή μας, ο κόσμος πεθαίνει στην ψάθα… εκτός από αυτούς που ξέρουν να πλουτίζουν με τον πόνο και τη δυστυχία των άλλων.


Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως





Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35