Η Βούλα Παπαχρήστου... το tweet και τα κουνούπια του Νείλου


Η Βούλα Παπαχρήστου προκαλεί με tweet λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο οποίο καταφέρεται με προσβλητικό τρόπο κατά μεταναστών...



"Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!". Αυτό έγραψε η Ελληνίδα αθλήτρια στο λογαριασμό της πέραν των ευχών της στον Ηλία Κασιδιάρη και των retweet της Χρυσής Αυγής

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με το σχόλιο του Βούλας Παπαχρήστου στο «twitter» η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ζήτησε συγνώμη, μέσω του facebook.

«Όλα αυτά που συνέβησαν δεν με εκφράζουν. Είμαι Αθλήτρια τίποτε άλλο!! Δεν συνηθίζω να προσβάλω ποτέ κανέναν...δεν είμαι αυτής της ιδεολογίας! Ζητώ συγγνώμη αν άθελα μου προσέβαλα ανθρώπους! Δεν εχω καμία ανάμιξη με τα πολιτικά!!! Είμαι Αθλήτρια και μόνο!», αναφέρει η Παπαχρήστου.

«Ρατσιστικό χιούμορ και "αστειάκια" που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεχτά από την ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να ευδοκιμούν στον ελληνικό αθλητισμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά.

Ζητεί παράλληλα από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή «να ανακαλέσει τώρα την κυρία Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες»... (madata)


…έτσι είναι! Άμα πεις κάτι που βρίσκει αντίθετο το «club» της υποταγής, τελείωσες. Αυτό θα πει ελευθερία και ελεύθερη έκφραση!


Paulitos



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35