Άπαικτο: Διαδηλώσεις με καυτά… μπικινάκια!


«Γειά σου τσολιά μου…»


Και όμως έγινε! Ενώ λοιπόν στην Ισπανία ο κόσμος βγήκε στους δρόμους και όπου να’ ναι παίρνουν τους πολιτικούς με τις ντομάτες, στην Ελλάδα, την αγαπημένη μας χώρα που όλοι ζούμε αγαπημένοι και μονιασμένοι, ο κόσμος θέλοντας να αντιδράσει σε όλο αυτό το «στημένο» παιχνίδι, σκέφτηκε να διαδηλώσει λίγο διαφορετικά!



Πασάλειψε το κορμάκι του με αντηλιακό καρότου και με δείκτη προστασίας τρία και την έκανε για την παραλία! Εκεί, θέλοντας να δείξει πόσο μετριόφρων είναι, πάρκαρε το αυτοκίνητό του στην πρώτη σκιά που βρήκε, έγραψε στα «μπίπ» του τα νέα μέτρα και τα πεσκέσια της εφορίας και νιώθοντας την ανάγκη να εκφραστεί… πήρε το φρέντο καπουτσίνο του και άρχισε τα επαναστατικά συνθήματα, με χροιά βαρβατίλας!

«Σκύψε στα τέσσερα και πιασε την πετσέτα», «Βάλε  λάδι και λύσε το ζωνάρι, πρόστυχο μανάρι», «Μαυρούλα εσύ ασπρούλης εγώ, έλα να κάνουμε σεξ ριγωτό», «Τώρα που δεν έχουμε λεφτά, έλα να χτυπήσουμε μαζί τη φραπεδιά»!

Και μετά σου λένε ότι αυτός ο λαός είναι από τη φύση του επαναστάτης! Ρε δε… λιαζόμαστε, μήπως μαυρίσουμε εγκεφαλικά και αποφασίσουμε να εξεγερθούμε ως λαθροαγανακτισμένοι…

Το τσαρούχι



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35